به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدنقی لطفی ظهر یکشنبه در دیدار با ورزشکاران و مسئولان ورزش استان اظهار داشت: توسعه ورزش یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با هجمه های فرهنگی دشمنان است.
وی ادامه داد: ورزش باید به عنوان یک فرهنگ پهلوانی در سطح کشور معرفی شود و از آن در جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی مثل اعتیاد در بین جوانان و نوجوانان استفاده کرد.
امام جمعه ایلام اظهار داشت: توسعه ورزش علاوه بر تاثیرات فراوان در سلامت مردم، باعث کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه می شود.
حجت الاسلام لطفی با اشاره به اینکه حضرت علی(ع) به عنوان بهترین اسوه پهلوانی شناخته می شود، گفت: فرهنگ پهلوانی باید در ورزش کشور نهادینه شود.
بهروز حیدرزاده مدیر کل ورزش و جوانان استان ایلام نیز در این دیدار اظهار داشت: توسعه فعالیت های ورزشی در استان ایلام باعث نشاط و شادی در بین جوانان و نوجوانان می شود.
وی ادامه داد: به همین منظور اداره ورزش استان ایلان برنامه های مختلفی برای توسعه فعالیتهای ورزشی در استان در دستور کار قرار داده است.
در پایان از ورزشکاران موفق استان تجلیل شد.
نظر شما