عیسی اسدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه فضای سبز در شهرستان اهر افزیش می یابد، اظهار داشت: باتوجه به مشکلات کم آبی شهرداری اهر با اجرای سیستم های نوین آبیاری فضای سبز را در شهر اهر افزایش می دهد.
وی با بیان اینکه ایجاد پارک و مراکز تفریحی برای رفاه حال شهروندان در اولویت شهرداری اهر قرار دارد، افزود: مطالعات پروژه و برنامه ریزی های لازم برای ایجاد پارک در محله های آذغان، خیابان فتحی و ساری زمی انجام شده و طی ماه های آینده عملیات اجرایی آغاز می شود.
شهردار منطقه یک اهر ادامه داد: همچنین ساخت پارک محله ای در بهرام آباد در زمینی بمساحت پانصد متر مربع و با اعتبار ۱۰ میلیارد ريالی آغاز شده که تا پایان سال جاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
اسدی با اشاره به اینکه فضای تفریح و تجهیزات بازی برای کودکان نیز در پارک های احداثی لحاظ شده است، تصریح کرد: بهره برداری از پارک های محله ای در ترافیک خودروها نیز کاهش چشمگیری خواهد داشت.
وی تصریح کرد: تاکنون در شهر اهر به ازای هر نفر تنها ۱ متر فضای سبز ایجاد شده که نسبت به استانداردها کمتر از حد معقول است.
شهردار منطقه یک اهر همچنین از افتتاح فاز یک پارک ساحلی چایکنار شرقی خبر داد و خاطر نشان کرد: با اجرای پروژه های تفریحی و سرگرمی امیدواریم بتوانیم بخشی از نیازهای شهروندان اهری را در این جهت رفع کنیم.
نظر شما