به گزارش خبرنگار مهر، ایت الله محسن مجتهد شبستری قبل از ظهر سه شنبه در جشن توانمندسازی و خودکفایی دوهزار و ۵۰۰ خانواده تحت پوشش استان با بیان اینکه عزت بخشی به یک خانواده نیازمند ارزش بسیار بالایی دارد، گفت: در زمینه توانمندسازی، کمیته امداد امکانات لازم برای اشتغال را در اختیار مددجویان قرار می دهد تا آن ها بتوانند نیازمندی خود را برطرف کنند که این امر به آن ها عزت بخشیده و سبب می شود این افراد دیگر احساس حقارت نکرده و خود را باری بر دوش ملت و دولت ندانند.
وی افزود: برخی خانواده ها از مددجویی به مقام مددرسانی رسیده اند و هم اکنون حتی توانمندی کمک به کمیته امداد و مددجویان آن را دارند.
نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه مبالغ مستمری به خانواده های مددجویان بسیار ناچیز است، گفت: هم اکنون شاهد هستیم که افراد غیرنیازمند یارانه می گیرند و در مقابل، مستمری مددجویان کمیته امداد بسیار ناچیز است و نمی تواند گرهی از مشکلات آن ها بازگشاید.
وی با بیان اینکه مساله توانمدسازی و خودکفایی مددجویان را باید جدی گرفت، گفت: این امر با وام دادن و ایجاد اشتغال های لازم به آن ها فراهم می شود.
آیت الله مجتهد شبستری افزود: جشن گرفتن برای خودکفایی دو هزار و ۵۰۰ خانوار امری مبارک است که سبب تشویق دیگر مددجویان برای خودکفایی می شود.
امام جمعه تبریز همچنین در خصوص بحث زکات نیز گفت: پرداخت زکات به همت مسئولان راه افتاده و حتی بسیاری از افراد با وجود نداشتن تمکن مالی، زکات مالی خود را پرداخت می کنند زیرا این زکات برکات خاصی به زندگی افراد می دهد.
وی افزود: می توان از زکات برای توانمندسازی و پروژه های ضروری عمرانی بهره برد.
آیت الله شبستری با اشاره به ضرورت ایجاد اعتماد در بین مردم در خصوص اقدامات کمیته امداد گفت: برای جلب اعتماد مردم باید به آنها اطلاع رسانی کنیم که به چه میزانی از صندوق ها پول جمع آوری کرده و آن را کجا مصرف کردیم تا بدین وسیله مردم بتوانند اعتماد لازم را به این سازمان کسب کنند.
وی ادامه داد: مردم ما مردم نوع دوست و خیری هستند که اگر در میان آن ها جلب اعتماد شود، مشارکت مردم بیش از این خواهد شد.
نظر شما