به گزارش خبرنگار مهر، روز سه شنبه نادر نصیری مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران در جریان سفر به شهرستان ورامین در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره برنامه این بنیاد برای جمع آوری اطلاعات جامع شهدای ورامین اظهار داشت: جمع آوری اطلاعات جامع شهدای استان تهران در دستور کار بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار دارد.
وی افزود: اطلاعات جامع شهدای گلگون کفن مناطق مختلف استان تهران در قالب مجموعه ای ماندگار جمع آوری و در اختیار علاقه مندان به مطالعه و پژوهش در این زمینه قرار خواهد گرفت.
گفتنی است استان تهران در طول دوران هشت سال دفاع مقدس شهدای فراوانی را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است اما با گذشت سال ها از جنگ تحمیلی هنوز اطلاعات جامعی از شهدای این استان که نوجوانان و جوانان و علاقه مندان به این حوزه به آن مراجعه کنند وجود ندارد.
منطقه ورامین نیز با تقدیم بیش از ۱۴۰۰ شهید در دوران دفاع مقدس مانند نگینی در میان شهرستان های استان تهران می درخشد و ضرورت ایجاد بانک جامع اطلاعاتی برای این شهدا ضروری و لازم به نظر می رسد.
امروز جوانان و نوجوانان منطقه ورامین منبعی برای شناخت شهدای خطه خود ندارند و این امر یک مانع جدی برای گسترش فرهنگ شهید و شهادت به حساب می آید.
اگرچه طی سال های اخیر همواره مسئولان در جایگاه ها و کسوت های مختلف اهمیت این موضوع را یادآور و خواستار جمع آوری اطلاعات شهدای شهرستان ورامین شده اند اما هنوز این موضوع به نتیجه نرسیده است.
نظر شما