به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیری در خصوص سطح مسابقات کرواسی به فدراسیون جانبازان و معلولان گفت: رقابتهای جام جهانی کرواسی مانند یک پارالمپیک بود و تمام قهرمانان بنام جهان در آن حضور یافتند و به دلیل داشتن امتیاز کسب سهمیه مستقیم، هر چه در چنته داشتند، به نمایش گذاشتند.
امیری خاطر نشان کرد: شرکت در این رقابتها برای ملی پوشان ما همراه با تجربیات جدیدی بود که تاکنون با آن روبرو نشده بودند و اگرچه با فشارهایی همراه بود، اما در نهایت به آمادهتر شدن آنها منجر خواهد شد.
مربی تیم ملی افزود: بانوان ملی پوش تیم ایران در تپانچه بادی فوق العاده ظاهر شدند و عملکردشان در تپانچه خفیف نیز عالی بود. برای تحلیل نتایج تفنگ بادی نیز باید یک نکته مهم را مد نظر داشته باشیم و آن صبر است. رشته تفنگ به صورت معمول زمان زیادی می برد تا نتیجه بدهد و بذر آن به بار بنشیند، به همین خاطر به نسبت تپانچه، راه طولانی تری برای تیراندازان آن وجود دارد و هر تیری که شلیک می شود، یک تجربه برای ورزشکار است و آن را یک قدم به هدف نزدیک تر می کند.
وی در ادامه گفت: در سیستم فنی تیم ملی، هیچ تمرینی فدای تکنیک نمی شود و ثبات ملی پوشان به مرور بالاتر می رود. به نحوی که تا رسیدن به زمان بازی های پارالمپیک، تمام نمایندگان شرکت کننده از کشورمان، در یک سطح مشخص و باثبات رسیده باشند.
امیری تصریح کرد: همان طور که گفتم در تفنگ بادی نیز جای پیشرفت برای افراد جدید هست به شرطی که به عنصر زمان و صبر توجه بیشتری شود و با سرمایه گذاری هایی بیشتر در این رشته، راه برای ورود نفرات مستعد و جدید، باز بشود.
مربی تیم ملی در ادامه گفت: در مسابقات کرواسی سه بانوی ملی پوش موفق به تصاحب سکوهای اول تا سوم تپانچه بادی P۲ شدند و در بخش تیمی هم به عنوان اول جهان و رکوردشکنی دست یافتند و این افتخار بزرگی برای کشورمان است.
وی در همین زمینه افزود: پیش بینی می کنم این اتفاق مجددا در پارالمپیک ریو هم بیافتد و بانوان ملی پوش کشورمان چه در بخش تیمی و چه در انفرادی، مدعی سکوهای قهرمانی و رکوردشکنی جهانی باشند.
امیری در پایان اذعان داشت: در رقابت های جام جهانی کرواسی بین ۴۷ کشور شرکت کننده و با وجود تعداد نفرات کمتری که به نسبت کشورهای دیگر به همراه داشتیم، عنوان پنجم جهان را به دست آوردیم و اطمینان دارم که با وجود استعدادهای زیادی که در کشورمان وجود دارد و سرمایه گذاری در این زمینه، در آینده به نتایج بهتری نیز دست خواهیم یافت.
نظر شما