۱۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۲۷

معاون کمیته امداد قم:

۷۰۰ بافنده فرش دستباف در قم تحت پوشش کمیته امداد هستند

۷۰۰ بافنده فرش دستباف در قم تحت پوشش کمیته امداد هستند

قم - معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم از حضور ۷۰۰ بافنده فرش دستباف تحت پوشش کمیته امداد در قم خبر داد.

محمود تلخابی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تولید فرش دستباف توسط مددجویان کمیته امداد افزود: برای تولید فرش دستباف در میان مددجویان مواد اولیه با قیمت مناسب تهیه شده و در اختیار مددجو قرار داده می‌شود، همچنین نقشه قالی مورد پسند بازار نیز تهیه می‌شود و همراه با استادکار در اختیار مددجو قرار داده می‌شود تا در مدت زمان مشخص فرش را بافته و پس از قیمت‌گذاری کارشناسان بازار فرش به مرکز تهران ارسال شده و بر اساس نظریه کارشناس بازار فرش خریداری و مبلغ آن به مددجو پرداخت می‌شود.

وی گفت: در حال حاضر ۷۰۰ بافنده مددجو کمیته امداد در قم در زمینه فرش بافی فعالیت می‌کنند که عمدتا زنان سرپرست خانوار و یا همسران مددجویان هستند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد قم در خصوص اشتغال‌زایی کمیته امداد افزود: طی پنج ماهه نخست سال در خصوص مشاغل خانگی ۳۱ طرح اجرا شده و مبلغ ۱۵۵میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.

وی گفت: طی پنج ماهه نخست سال در زمینه طرح های خوداشتغالی ۴۰۴ طرح جدید اجرا شده که نزدیک به پنج و نیم میلیارد تومان تسهیلات در این زمینه پرداخت شده که حدود چهار میلیارد تومان از تسهیلات قرض الحسنه بانکی و مابقی از اعتبارات منابع مالی کمیته امداد بوده است.

تلخابی عنوان کرد: سال گذشته ۵۴۸ خانواده به خودکفایی رسیده‌اند و تا پایان سال جاری نیز ۶۰۰ خانواده مددجو به خودکفایی خواهند رسید.

وی ادامه داد: به خانواده‌هایی که تسهیلات پرداخت می‌شود چنانچه درآمد سرپرست خانواده متناسب باشد مستمری را قطع کرده اما سایر خدمات قطع نمی‌شود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قم بیان کرد: طی سالجاری حدود ۳۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های خوداشتغالی کمیته امداد و مشاغل خانگی در نظر گرفته شده است که در صورت همکاری بانک‌ها جذب می‌شود.

وی گفت: به مددجویانی که قصد اشتغال داشته باشند آموزش‌های مهارتی لازم داده می‌شود.

تلخابی عنوان کرد: برای بکارگیری افراد در مراکز تولیدی به ازای هر نفر یک سال حق بیمه سهم کارفرما پرداخت می‌شود و چنانچه برای سال دوم نیز ادامه پیدا کند ۵۰ درصد حق بیمه برای سال بعد نیز پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: سال گذشته برای ۲۱۰ نفر کاریابی انجام شده که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نیز در صورت نداشتن مهارت به افراد داده می‌شود.

کد خبر 2875930

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سلمانی ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۴
      0 0
      باکمال تشکر از زحمات بی وقفه امدادگران پر تلاش کمیته امداد حضرت امام