محمود تلخابی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تولید فرش دستباف توسط مددجویان کمیته امداد افزود: برای تولید فرش دستباف در میان مددجویان مواد اولیه با قیمت مناسب تهیه شده و در اختیار مددجو قرار داده میشود، همچنین نقشه قالی مورد پسند بازار نیز تهیه میشود و همراه با استادکار در اختیار مددجو قرار داده میشود تا در مدت زمان مشخص فرش را بافته و پس از قیمتگذاری کارشناسان بازار فرش به مرکز تهران ارسال شده و بر اساس نظریه کارشناس بازار فرش خریداری و مبلغ آن به مددجو پرداخت میشود.
وی گفت: در حال حاضر ۷۰۰ بافنده مددجو کمیته امداد در قم در زمینه فرش بافی فعالیت میکنند که عمدتا زنان سرپرست خانوار و یا همسران مددجویان هستند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد قم در خصوص اشتغالزایی کمیته امداد افزود: طی پنج ماهه نخست سال در خصوص مشاغل خانگی ۳۱ طرح اجرا شده و مبلغ ۱۵۵میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی گفت: طی پنج ماهه نخست سال در زمینه طرح های خوداشتغالی ۴۰۴ طرح جدید اجرا شده که نزدیک به پنج و نیم میلیارد تومان تسهیلات در این زمینه پرداخت شده که حدود چهار میلیارد تومان از تسهیلات قرض الحسنه بانکی و مابقی از اعتبارات منابع مالی کمیته امداد بوده است.
تلخابی عنوان کرد: سال گذشته ۵۴۸ خانواده به خودکفایی رسیدهاند و تا پایان سال جاری نیز ۶۰۰ خانواده مددجو به خودکفایی خواهند رسید.
وی ادامه داد: به خانوادههایی که تسهیلات پرداخت میشود چنانچه درآمد سرپرست خانواده متناسب باشد مستمری را قطع کرده اما سایر خدمات قطع نمیشود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان قم بیان کرد: طی سالجاری حدود ۳۰ میلیارد تومان برای اجرای طرحهای خوداشتغالی کمیته امداد و مشاغل خانگی در نظر گرفته شده است که در صورت همکاری بانکها جذب میشود.
وی گفت: به مددجویانی که قصد اشتغال داشته باشند آموزشهای مهارتی لازم داده میشود.
تلخابی عنوان کرد: برای بکارگیری افراد در مراکز تولیدی به ازای هر نفر یک سال حق بیمه سهم کارفرما پرداخت میشود و چنانچه برای سال دوم نیز ادامه پیدا کند ۵۰ درصد حق بیمه برای سال بعد نیز پرداخت میشود.
وی ادامه داد: سال گذشته برای ۲۱۰ نفر کاریابی انجام شده که آموزشهای فنی و حرفهای نیز در صورت نداشتن مهارت به افراد داده میشود.
نظر شما