پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۲

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

تصادف در جاده کن و سولقان/ ۷ سرنشین دو خودرو مجروح شدند

تصادف در جاده کن و سولقان/ ۷ سرنشین دو خودرو مجروح شدند

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران گفت: تصادف دو خودروی پراید و پژو ۲۰۶ در جاده کن و سولقان موجب مصدومیت ۷ نفر از سرنشینان شد.

سید جلال ملکی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره برخورد دو دستگاه خودرو، گفت: در ساعت ۴۵ دقیقه بامداد پنج شنبه برخورد دو دستگاه خودرو در جاده امامزاده داود قبل از روستای سولاقان به سامانه آتش‌نشانی شهر تهران اعلام و ماموران ایستگاه ۷۴ به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: با حضور آتش‌نشانان در محل حادثه مشاهده شد یک دستگاه خودروی پراید با ۴ سرنشین مرد با یک دستگاه خودروی ۲۰۶ با ۳ سرنشین زن تصادف کرده است.

ملکی افزود: در اثر این تصادف ترافیک سنگینی ایجاد شده بود و همزمان با رسیدن آتش‌نشانان سرنشینان دو خودرو در حال خروج از خودروهای خود بودند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران، گفت: در این حادثه ۷ نفر دچار آسیب دیدگی از ناحیه سر، صورت، دست و پا شده بودند که تحویل عوامل اورژانس و به مراکز درمانی منتقل شدند.

ملکی افزود: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی‌های لازم، دو خودرو را با استفاده از جرثقیل به محل امنی منتقل کردند و محل حادثه برای بررسی علت تصادف تحویل عوامل راهور شد و نهایتاً در ساعت ۱:۴۰ دقیقه بامداد عملیات این حادثه به اتمام رسید.

کد خبر 2876567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha