به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری مرکزی، محمود زمانی قمی در نشست مجمع نمایندگان استان مرکزی اظهار داشت: معصومه ابتکار، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اواخر مرداد ماه سال جاری برای تععین تکلیف وضعیت معادن سنگ در منطقه گردشگری آبگرم محلات به استان مرکزی سفر می کند.
وی با بیان اینکه توسعه استان در گذشته به طور ناموزون انجام شده و مشکلاتی را ایجاد کرده که در شرایط پساتحریم باید جبران شود، گفت: یکی از نمونه های آن وضعیتمنطقه گردشگری آبگرم محلات است که نظیر آن تنها در فرانسه دیده شده است، اما متاسفانه این منطقه با ارزش به خاطر فعالیت معادن سنگ، با مشکلاتی روبرو شده که باید مرتفع شود.
زمانی تصریح کرد: ترسیم نقشه راه توسعه استان در تمام بخش ها به ویژه صنعت و کشاورزی امری ضروری است و باید بر اساس آن عمل شود.
استاندار مرکزی اصلی ترین مسئله استان را رکود در توسعه دانست و اظهار کرد: در شرایط تحریم این استان با صدمات زیادی روبرو شد که باید با ترسیم نقشه راه توسعه استان در همه بخش ها از جمله صنعت و کشاورزی و بهره گیری مطلوب از فرصت های پساتحریم برای خروج از رکود در استان و رسیدن به توسعه تلاش کنیم.
زیرساخت های صنعت در استان بسیار ضعیف است
زمانی قمی با اشاره به اینکه زیر ساخت های صنعت در این استان برخلاف آنچه که در بیرون به نظر می رسد بسیار ضعیف است و اکثر شهرک های صنعتی استان دچار مشکل آب و برق هستند، افزود: شناسایی و صیانت از واحدهای تولیدی فعال، رسیدگی به واحدهایی که دچار خسران شده اند و واحدهای در حال تاسیسی که به دلیل مسائلی همچون تحریم مشکلاتی دارند و تهیه نسخه ای خاص برای رونق آنها، مهمترین اولویت استان است.
استاندار مرکزی با اشاره به تشکیل ستادی هوشمند جهت استفاده از فرصت های پسا تحریم در استان، ادامه داد: پس از توافق هسته ای شرایط تغییر کرده است و مدیران باید براساس برنامه ریزی قوی و به دور از روزمرگی عمل کنند.
زمانی قمی با بیان اینکه در شرایط پساتحریم باید برای متمرکز کردن سرمایه گذار خارجی تدبیر کرد، گفت: برای سرمایه گذاری خارجی باید شهرک صنعتی خاص پیش بینی کرد و تلاش می کنیم تا بخشی از ۱۵ هکتار زمین منطقه هفتاد قله با طرح در شورای عالی محیط زیست به منطقه حفاظت شده ضمیمه شود و بخشی برای استقرار شهرک جدید صنعتی اراک آزاد شود.
زمانی قمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در زمینه فرهنگ و آموزش نیز باید برنامه ریزی های لازم انجام شود، افزود: نبود هماهنگی بین رشته های مراکز دانشگاهی و صنایع مهمترین بیماری مراکز علمی کشور است و باید تدریس رشته ها در این مراکز هماهنگ با صنعت و جامعه انجام شود.
وی ادامه داد: ایجاد مراکز فنی و حرفه ای برای حرفه آموزی جوانان استان و کاهش نرخ بیکاری در استان، از دیگر اولویت های استانداری مرکزی است.
استاندار مرکزی گفت: شهرستان خمین بیشترین نرخ بیکاری در سطح استان را به خود اختصاص داده است که ایجاد پتروشیمی در این شهرستان از جمله سیاست های دولت برای افزایش اشتغال است.
وی با تاکید بر لزوم حرکت به سمت کاهش بیسوادی ۱۷ درصدی موجود در استان، از تهیه طرحی در این خصوص نیز خبر داد و گفت: در اجرای این طرح از توان دانشجویان به عنوان سفیران فرهنگی کمک گرفته خواهد شد.
نظر شما