پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ مرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۰۱

مدیر کل صدا و سیمای مرکز قم:

خبرنگاران نقش مهمی در صلاح و فساد جامعه دارند

خبرنگاران نقش مهمی در صلاح و فساد جامعه دارند

قم - مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم با بیان اینکه کار خبرنگاری سخت و طاقت فرسا است، گفت: صلاح و فساد یک جامعه بر دوش خبرنگاران است، زیرا جامعه از طریق اصحاب رسانه می‌بیند و درک می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر‏‏، حجت الاسلام محمد لطفی نیاسر قبل از ظهر شنبه در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که در تالار معصومیه استانداری قم برگزار شد‏، با بیان اینکه خبرنگاری شغلی است که نیازمند علاقه فراوان است‏، اظهار کرد: عرصه خبر و اطلاع رسانی مدیون خون بسیاری از شهدا و جانبازان است.

وی ادامه داد: خبرنگاری کار سخت و طاقت فرسایی است و به تبع آن کار عشق است و خبرنگار در این عرصه ناملایمات فراوانی را تحمل می‌کند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم با بیان اینکه خبرنگاری جزو کارهای بسیار مشکل و سخت است، گفت: انتظار می‌رود که مسئولان تلاش کنند که مسائل و مشکلات خبرنگاران که در سال‌های اخیر بیان شده، رفع شود.

حجت الاسلام لطفی نیاسر همچنین با اشاره به مشکلات خبرنگاران، تأکید کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت استانداری بحث بیمه خبرنگاران قم را پیگیری کند.

وی گفت: اگر کسی با فریاد رسانه‌ای خودش بیدار نشود، با لگد رسانه‌ای دشمن بیدار خواهد شد و باید بدانیم که بسیاری از مشکلات اگر توسط رسانه‌های داخلی مطرح شود، عرصه در اختیار دشمن قرار نمی‌گیرد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم عنوان کرد: مسئولان ادارات باید به خبرنگاران اعتماد کنند تا خبرنگاران آزاده و مستقل بار بیایند و شاهد این نباشیم که خبرنگار با ناملایمتی مواجه باشد.

حجت الاسلام لطفی نیاسر با بیان اینکه خبرنگاری از مشاغلی است که با بلا و فتنه همراه است، ادامه داد: خبرنگاری شغل خطیر و سختی است، زیرا جامعه از طریق خبرنگاران و اصحاب رسانه می‌بیند، می‌شنود و درک می‌کند.

وی با اشاره به اینکه صلاح و فساد یک جامعه بر دوش خبرنگاران است، اضافه کرد: اگر مردم یک جامعه به فهم و درک غلط از مسایل مختلف جامعه دچار شدند قسمت عمده‌ای از این بحث بر عهده و دوش خبرنگاران است و باید خبرنگاران به این مهم توجه کنند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز قم ابراز کرد: خبرنگاران باید روز به روز به دنبال تقویت صداقت رسانه‌ای، عقل رسانه‌ای، تقوای رسانه‌ای خویش باشند.

کد خبر 2877883

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha