پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۳۸

استاندار خراسان جنوبی:

معافیت مالیاتی خبرنگاران تعیین تکلیف شود

معافیت مالیاتی خبرنگاران تعیین تکلیف شود

بیرجند- استاندار خراسان جنوبی گفت: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد، مالیات و خانه مطبوعات خراسان جنوبی معافیت مالیاتی خبرنگاران را تعیین تکلیف و مشخص کند.

به گزارش خبرنگار مهر، وجه اله خدمتگزار، ظهر شنبه در نشست صمیمی مدیران رسانه و خبرنگاران استان که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، اظهارکرد: خبرنگاران مشاوران امین مدیران دستگاه های اجرایی هستند.

 وی با بیان اینکه خبرنگاران زبان گویای جامعه هستند، ادامه داد: مدیران رسانه و خبرنگاران استان در کنار مسئولان برای توسعه و پیشرفت استان تلاش کنند.

استاندار خراسان جنوبی نقد را لازمه رسانه توسعه محور دانست و افزود: نقدی موثر است که در کنار بازگو کردن کمبودها، پیشنهادات مشخص و کارشناسی شده برای رفع آن ها مطرح شود.

 وی بر ارتباط موثر و پاسخگویی مدیران به خبرنگاران تاکید و عنوان کرد: اینکه خبرنگاران می‌گویند مدیران ما را تهدید و تحریم می کنند، زیبا نیست.

خدمتگزار تصریح کرد: اگر مدیری خبرنگاری را تهدید یا تحریم خبری کرده باشد باید در چارچوب مقررات قانونی پاسخگو رفتارش باشد.

وی با اشاره به اینکه باید خبرنگاران از ادبیاتی استفاده کنند که موجب عزت و تکریم آنان باشد؛ بیان کرد: خیلی جالب نیست مدام عنوان شود کاری انجام نمی‌شود.

وی بیان داشت: خبرنگاران با آبرو و حیثیت عمومی جامعه ارتباط دارند و باید در انتشار برخی خبرها که ارتباط مستقیم با آبرو، حیثیت و سرنوشت افراد در جامعه دارد دقت لازم را داشته باشند.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه اصحاب رسانه باید در واژه گزینی و استخدام کلمات در انتشار اخبار توجه ویژه ای داشته باشند، ادامه داد: توجه به بار حقوقی کلمات و معانی که بر هر یک از واژه ها مترتب است می تواند سرنوشت یک فرد را دچار تغییر ساخته و یا موجبات رهایی یک تبهکار از چنگال قانون را فراهم کند.

وی با اشاره به اینکه در انتشار اخبار از تخریب و تضعیف دیگران باید جلوگیری شود، بیان داشت: اصحاب رسانه در راستای همپوشانی و تقویت یکدیگر در بخش های مختلف عمل کنند.

خدمتگزار تصریح کرد: خبرنگاران در انتشار اخبار برای توسعه استان تلاش کنند و پرداختن به مباحث حاشیه ای که موجب عقب مانده تر شدن استان می شود پرهیز کنند.

استاندار خراسان جنوبی در پایان بر تعیین تکلیف معافیت مالیاتی خبرنگاران از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد، امور مالیاتی و خانه مطبوعات استان تاکید کرد و گفت: همچنین خانه مطبوعات و فرهنگ و ارشاد بیمه حوادث خبرنگاران را پیگیر کند.

کد خبر 2878038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha