پیام‌نما

وَأَنْ لَوِ اسْتَقَامُوا عَلَى الطَّرِيقَةِ لَأَسْقَيْنَاهُمْ مَاءً غَدَقًا * * * و اگر [انس و جن] بر طریقه حق پایداری کنند حتماً آنان را از آب فراوانی سیراب خواهیم کرد * * * پايدارند اگر به مذهب داد سير سازيمشان ز آب زياد

۲۲ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۳۶

فرماندار شهرستان دره شهر:

متخصص سونوگرافی در بیمارستان دره شهر مستقر می شود

متخصص سونوگرافی در بیمارستان دره شهر مستقر می شود

ایلام - فرماندار شهرستان دره شهر گفت: متخصص سونوگرافی در بیمارستان دره شهر مستقر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، خیرالله گراوند صبح پنجشنبه در بازدید از بیمارستان دره شهر اظهار داشت: یکی از مهمترین خواسته های مردم دره شهر مستقر شدن متخصص سونوگرافی در بیمارستان است.

وی بیان داشت: با آغاز طرح نظام سلامت یک متخصص سونوگرافی در این بیمارستان مستقر بود و با اتمام طرح پزشک، متاسفانه چند وقتی است که این بیمارستان از متخصص سونوگرافی بی بهره است.

فرماندار دره شهر تصریح کرد: در حال حاضر امکانات لازم از جمله دستگاه سونوگرافی در بیمارستان وجود دارد و قرار است طی هفته های آینده دانشگاه علوم پزشکی ایلام با یک متخصص سونوگرافی دیگر قرارداد ببنند و در بیمارستان دره شهر مستقر شود.

گراوند عنوان کرد: هم اکنون بیش از هشت متخصص در رشته های مختلف پزشکی در بیمارستان دره شهر در قالب نظام سلامت حضور دارند و بخش مهمی از نیازهای درمانی مردم دره شهر در خود شهرستان پاسخ داده می شود.

وی افزود: این کار باعث کاهش رفت و آمدهای مردم به مرکز استان برای نیازهای درمانی شده است.

کد خبر 2882472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha