پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۲ مرداد ۱۳۹۴، ۲۲:۰۹

محمدرضا خلعتبری:

درگیری خاصی با پرسپولیسی‌ها نداشتم/ مستحق پیروزی بودیم

درگیری خاصی با پرسپولیسی‌ها نداشتم/ مستحق پیروزی بودیم

اصفهان – مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: در صحنه‌ای که کریمی به طرف دروازه پرسپولیس رفت، درگیری خاصی با پرسپولیسی‌ها نداشتم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا خلعتبری شامگاه پنجشنبه پس از پیروزی تیمش مقابل پرسپولیس تهران در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی اظهار داشت: دیدار ما مقابل پرسپولیس بازی خوبی بود و ما عملکرد خوبی از خود در این مسابقه به نمایش گذاشتیم.

وی افزود: به تیم پرسپولیس هم به خاطر بازی خوبش تبریک می‌‌گویم اما امروز تیم ما خیلی خوب بود و شایستگی پیروزی در این بازی را داشت.

مهاجم سپاهان با اشاره به حضور هواداران تیم اصفهانی در این مسابقه تصریح کرد: هواداران ما امروز در زمین مسابهق سنگ تمام گذاشتند و توانستیم در روزی که آنها حضور پرشوری داشتند، پیروز باشیم.

وی درباره گلزنی‌اش در این بازی افزود: من همیشه سعی می‌کنم که برای تیمم مثمر ثمر باشم و چه گل بزنم و چه پاس گل بدهم، مهم نیست اما خوشحالم در روزی که سه امتیاز را گرفتیم، من هم گلزنی کردم.

خلعتبری در پاسخ به سئوالی پیرامون درگیری‌اش با بازیکنان پرسپویلس اضافه کرد: در آن صحنه بازیکنان پرسپولیس به سمت کریمی آمدند و من هم به طرف آنها رفتم اما درگیری خاصی نبود!

کد خبر 2882824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha