پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۴۰

مهر از فستیوال فوتبال زیر ۱۲ سال اردبیل گزارش می‌دهد؛

گام‌های کوچک به دنبال بزرگ شدن/کودکان فوتبالی اردبیل تشنه توجه

گام‌های کوچک به دنبال بزرگ شدن/کودکان فوتبالی اردبیل تشنه توجه

اردبیل – استان اردبیل سرشار از استعدادهای شاخص در فوتبال پایه است، موضوعی که باید مد نظر برنامه‌ریزیان فوتبال این استان باشد تا گام‌های کوچکی را که به دنبال بزرگ شدن هستند، هدایت و به ثمر بنشانند.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر جمعه فستیوال فوتبالی های زیر ۱۲ سال در اردبیل در حالی برگزار شد که ۳۰ مدرسه فوتبال، فوتبال آموزان خود را با لباس های متحد الشکل در مقابل داوری مربیان زبده قرار دادند تا شاید روزی هر یک از این استعداد های کوچک به ستاره فوتبال استان و کشور تبدیل شود.

علیرضا در حالی که توپ را به هم مدرسه ای خود شوت می کند از اینکه توانسته فوتبال بازی کند خوشحال است و مربی خود را یکی از بهترین مربیان فوتبال می داند.

آمده است تا انتخاب شود و به من تاکید می کند بمانم و روپایی هایی که می زند را تماشا کنم.

فستیوال فوتبال

مربیان فوتبال مدارس در حلقه های گرد آخرین تعالیم خود را گوشزد می کنند تا بازیکنان در مقابل داوران نکات ریز و درشتی که آن ها را به ستاره شدن خواهد رساند فراموش نکنند.

از هر مدرسه فوتبال به طور میانگین ۱۲ بازیکن در این رقابت ها حاضر شده اند و این تعداد منتخبان فستیوال شهرستانی هستند که طی هفته های اخیر برگزار شده و گلچین های خود را به فستیوال استانی رسانده است.

رئیس فستیوال مدارس فوتبال استان اردبیل در حالی که عرق مرداد ماه را از صورت خود پاک می کند خبرنگاران را به یکی از سالن ها هدایت کرد و گفت: سومین دوره فستیوال زیر ۱۲ سال مراکز استان ها زیر نظر آکادمی تیم ملی ایران در رده پایه برگزار می شود.

فستیوال فوتبال

صفر یزدانی با یادآوری برگزاری فستیوال شهرستانی در شهرهای بیله سوار، پارس آباد، مشگین شهر، کوثر و خلخال اضافه کرد: مرحله نهایی در مرکز استان با شرکت تمام مدارس فوتبال که در سامانه مدارس فوتبال کشور ثبت نام کرده اند برگزار می شود.

وی با اذعان به اخذ مجوز فعالیت مدارس فوتبال به همت اداره ورزش و جوانان استان و هیئت فوتبال استان اضافه کرد: تلاش ما در این فستیوال این است که نشان دهیم کمیته جوانان و پایه هیئت فوتبال نه تنها در تقابل با مدارس فوتبال نیست بلکه پیشرفت مدارس را دنبال می کند.

یزدانی با بیان اینکه عدم ثبت مدرسه در سامانه به منزله فعالیت غیر قانونی مدارس است و امکان شرکت در فستیوال ها را سلب می کند، خواستار توجه خانواده ها به نام نویسی در مدارس مجوز دار شد و بیان داشت: خانواده ها باید از مدارس سوال کنند که آیا در آکادمی ملی ایران عضویت دارند یا نه و در عین حال ثبت مدارس در سامانه را رصد کنند.

فستیوال فوتبال

نکته ای که رئیس فستیوال مدارس فوتبال استان به آن تاکید دارد لذت و شادابی برگزاری برنامه هایی از این دست است و اینکه کودک نیازمند دیده شدن و توجه است.

وی افزود: مدارس فوتبال فرصت مطلوبی برای آموزش صحیح کودکان فراهم می سازند و در عین حال اوقات فراغت شیرینی را رقم می زنند؛ در مقابل کودکان نیز از نظر روانی تغذیه شده و با توجهی که به آن ها می شود برای برنامه های ورزشی تشویق می شوند.

اینها را می توانم از چهره امیر حسین بخوانم که از سال قبل توجه مربیان را ربود و به عنوان نخبه ورزش اردبیل شناخته شد و هنوز که هنوز است مربی اش شیخ لو وند معتقد است این کودک یک استعداد بی نظیر و یک بازیکن استثنایی است.

به گفته یزدانی اردبیل همواره در فوتبال پایه مطرح بوده و در حال حاضر نزدیک به ۳۰ بازیکن در لیگ برتر دارد که از همین مدارس فوتبال و فوتبال پایه ستاره شده اند.

فستیوال فوتبال

وی معتقد است اهمیت دادن به کودک دستاوردهای مطلوب به دنبال دارد و باید با هدف تربیت یک نسل ورزشی مورد توجه قرار گیرد.

در عین حال رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل نیز در جمع خبرنگاران برگزاری فستیوال را با هدف شناسایی نخبگان زیر ۱۲ سال، ایجاد شور و نشاط در فوتبال پایه و شناسایی نفرات برتر استان تحت عنوان منتخبان استان عنوان کرد.

صمد نوتاش با تاکید به شور و شعف کودکان در این رقابت ها تصریح کرد: این فستیوال بر اساس دستور آکادمی ملی فوتبال در شهرستان ها و سپس استان و در نهایت در سطح کشوری برگزار می شود و منتخبان به تیم ملی راه می یابند.

وی با تاکید به اینکه استعداد یابی زیر نظر مربیان استعدادیاب انجام می شود، از حضور ۱۰۰ مربی استعداد یاب در این فستیوال خبر داد که همگی دوره های ویژه مربی گری مدارس فوتبال را سپری کرده اند تا استعداد یابی به صورت کاملا علمی و کارشناسی شده باشد.

فستیوال فوتبال

نوتاش معتقد است ساماندهی فوتبالیست ها به این شکل زمینه ساز ترغیب خانواده ها در هدایت صحیح کودکان خود است تا از فرصت مدارس فوتبال استفاده کنند و استعدادهایشان شناخته شود.

رئیس هیئت فوتبال استان با تاکید به اینکه این رقابت ها به مانند یک کلاس آموزشی است، افزود: ۱۲ بازیکن و دو دروازه بان از استان اردبیل انتخاب شده به فستیوال کشوری اعزام می شوند.

وی حضور نزدیک به ۶۰ فوتبال آموز در اردوهای تیم ملی کشور طی سال های اخیر را یادآور شد و تصریح کرد: نسل جدید فوتبال استان پر نشاط و با استعداد است و تلاش ما شکوفایی این استعدادها است.

کد خبر 2883116

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha