پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۲۹

امام جمعه شهرکرد:

اقتصاد مقاومتی در تمام حوزه ها نمود پیدا کند

اقتصاد مقاومتی در تمام حوزه ها نمود پیدا کند

شهرکرد - نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: اقتصاد مقاومتی در تمام حوزه ها باید پدیدار شود و نمود پیدا کند و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی راه توانمند شدن کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی نکونام در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرکرد با اشاره به مذاکرات هسته ایران و توافقات انجام شده، اظهار داشت: ایران کشور پر ظرفیت و پر پتانسیلی است و باید چه توافقات به نتیجه خوب برسد و چه نرسد باید برای سازندگی کشور تلاش شود و اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار بگیرد.

وی اذعان داشت: باید تلاش کرد که اقتصاد مقاومتی در همه حوزه مورد توجه قرار گیرد و  همچنان مثل گذشته همه به دنبال دستاورد های جدید در همه حوزه ها باشند.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان در سالجاری، اظهار داشت: دشمن همانند انتخابات های گذشته در تلاش است که حضور مردم را در انتخابات را کمرنگ کند و با برنامه ها و توطئه ها مختلف می خواهد مردم حضور کمرنگی در انتخابات داشته باشند که امسال نیز مردم هوشیار و در صحنه و انقلابی ایران بار دیگر با حضور حماسی خود توطئه ها و اهداف دشمنان نظام اسلامی ایران را ناکام می گذارند.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در ادامه با اشاره به دهه کرامت، عنوان کرد: دهه کرامت ۹۴ از ۲۵ مردادماه (اول ذی‌القعده) همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) آغاز و تا یازدهم ذی العقده ولادت امام رضا(ع) ادامه دارد.

امام جمعه شهرکرد در ادامه با اشاره به اینکه طرح تقویت مبانی اعتقادی روز های آخر برگزاری خود را در شهرکرد در حال سپری دارد، عنوان کرد: تلاش کنیم در آخرین جلسات این طرح که با حضور اندیشمندان بزرگ کشور در شهرکرد برگزار می شود شرکت کنیم و از مباحثی که در جلسات این طرح بیان می شود، بهرمند شویم.

حجت الاسلام محمد علی نکونام افزود: طرح تقویت مبانی اعتقادی یک طرح مهم فرهنگی است که در راستای تقویت بنیه فرهنگی و اسلامی جوانان در سالجاری در استان چهارمحال و بختیاری برگزار می شود.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد عنوان کرد: این طرح برای بیست و دومین بار است که برگزار می شود که امسال این طرح در محل های مهدیه مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد، سالن همایش بلاغ تبلیغات اسلامی برگزار می شود و تاکنون استقبال خوبی از سوی فرهنگیان و جوانان در این طرح شده است.

نکونام عنوان کرد: بیشتر مباحث مطرح شده توسط سخنرانان و اساتید برجسته حوزه و دانشگاه کشور در این طرح در حوزه جوانان بوده است.

کد خبر 2883131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha