پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۰۴

قلمکارهای یک هنرمند اصفهانی به سازمان میراث فرهنگی می‌روند

قلمکارهای یک هنرمند اصفهانی به سازمان میراث فرهنگی می‌روند

مجموعه اختصاصی از پارچه‌های قلمکار مرتضی زابلیان هنرمند پیشکسوت اصفهانی به مدت پنج روز از ۲۴ تا۲۸ مرداد در محل سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری برگزار شده است.

به گزارش خبرگزازی مهر به نقل از مرکزروابط عمومی واطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مجموعه ای از پارچه های قلمکار مرتضی زابلیان، درقالب نمایشگاهی به منظورمعرفی و شناخت بیشتر این هنراصیل به همت اداره کل آموزش توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی برگزار می شود.

دراین نمایشگاه ۴۰۰ تکه اثر قلمکار با طرح ها و نقش‌های مختلف ارائه شده و در میان آنها نمونه‌هایی از قلمکار با قدمت ۲۵۰ تا ۳۰۰ سال نیز در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

آثار مرتضی زابلیان دارای چندین نشان مرغوبیت و مهر اصالت یونسکو است  و علاقمندان همه روزه می توانند از ساعت ۹ تا ۱۶ محل ساختمان شماره یک می‌توانند از این آثار دیدن کنند.

کد خبر 2883816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha