پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ مرداد ۱۳۹۴، ۸:۴۵

مدیرکل میراث فرهنگی استان خبرداد:

کشف ۵۱ شیء تاریخی درکهگیلویه وبویراحمد/ دستگیری۱۱۲متخلف

کشف ۵۱ شیء تاریخی درکهگیلویه وبویراحمد/ دستگیری۱۱۲متخلف

یاسوج – مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد از کشف ۵۱ شیء تاریخی از قاچاقچیان عتیقه طی سال گذشته در این استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود باقری یکشنبه شب در نشستی با خبرنگاران گفت: در این رابطه ۱۱۲ نفر دستگیر شدند و ۲۴ دستگاه فلزیاب نیز کشف و ضبط شد.

وی بیان کرد: در طول سال گذشته نزدیک به ۵۳ هزار مورد گشت زنی از سوی تیم ۳۵ نفره یگان حفاظت میراث فرهنگی استان انجام شد.

باقری تاکید کرد: یگان حفاظت میراث فرهنگی مناطق مختلف استان را رصد کرده  و به شدت با متخلفین در این زمینه برخورد خواهد کرد.

 مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان همچنین از در دست احداث بودن موزه منطقه ای یاسوج خبر داد و گفت: کار احداث این موزه به زودی به اتمام می رسد.

وی افزود: ۲۶۸ میلیون تومان از اعتبارات استانی و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار ملی در سال گذشته به این پروژه اختصاص یافت.

باقری همچنین از واگذاری ۱۵ اردوگاه تفریحی و یک بنای تاریخی به بخش خصوصی خبر داد و گفت: بنای تاریخی واگذار شده حمام کهیار در بافت تاریخی بلاد شاپور دهدشت است.

راه اندازی دفتر صادرات صنایع دستی استان

وی همچنین از راه اندازی دفتر صادرات صنایع دستی استان خبرداد و گفت:  این اقدام در راستای بازاریابی برای فروش محصولات صنایع دستی استان انجام شده است.

باقری بیان داشت: متاسفانه صنایع دستی این استان با برند دیگر استانها به فروش می رسد.

وی عنوان کرد: راه اندازی این سامانه موجب ایجاد بازار جدیدی برای صنایع دستی استان و فروش آنها به نام خود استان می شود.

باقری همچنین از آموزش چهار هزار نفر در زمینه صنایع دستی در استان خبرداد و گفت: این افراد در ۱۳۵ روستای استان آموزشهای لازم را کسب کردند.

کد خبر 2885109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha