پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ مرداد ۱۳۹۴، ۲۳:۲۵

اکران فیلم «محمد رسول الله» از ۴ شهریور در سراسر ایران

اکران فیلم «محمد رسول الله» از ۴ شهریور در سراسر ایران

محمدرضا صابری مدیر پخش فیلم «محمد رسول الله(ص)» از نمایش این فیلم در ۴۵ سالن در تهران و ۹۸ سالن در شهرستان ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صابری مدیرعامل شرکت «نور تابان» پخش کننده فیلم «محمد رسول الله(ص)» در نشست خبری این اثر سینمایی که شامگاه ۲۶ مرداد برگزار شد درباره شرایط پخش این فیلم سینمایی گفت: فیلم «محمد رسول الله(ص)» همزمان با میلاد امام رضا(ع) در تاریخ ۴ شهریورماه در ۴۵ سالن سینما در تهران و ۹۸ سالن سینما در شهرستان نمایش داده می شود.

صابری تاکید کرد: یکی از دغدغه های سینمای ایران هنگام تولید «محمد رسول الله(ص)» این بود که شاید با تولید این فیلم روند ساخت فیلم های دیگر در کشور دچار مشکل شود اما خوشبختانه نه تنها تولید این فیلم سایر تولیدات ایران را دچار مشکل نکرد بلکه شاهد آورده های بسیاری در سینمای ایران بودیم. در واقع به برکت فیلم «محمد رسول الله(ص)» جدیدترین تجیهزات سینمایی به ایران آورده شد.

وی با اشاره به اینکه تمامی سینماهای کشور متقاضی نمایش این فیلم هستند، گفت: تمام سینماداران متقاضی نمایش این فیلم هستند و شورای صنفی نمایش نیز نگاه ویژه ای به اکران این فیلم داشت. متاسفانه فقط در ۱۰ سالن سینمایی سیستم نمایش متناسب با تکنولوژی ساخت این فیلم را داریم، اما با همکاری آقای مجیدی توانستیم که این فیلم را در بیشترین سینماهای کشور به نمایش درآوریم.

مدیر پخش فیلم «محمد رسول الله(ص)» در پایان سخنان کوتاهش بیان کرد: علاوه بر این با هزینه بنیاد مستضعفان و همکاری سازمان سینمایی ۱۲۰ سالن سینما در مناطق بدون سینما شناسایی و تجهیز شد و فیلم در آن‌ سینماها هم به نمایش درخواهد آمد.

کد خبر 2885955

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha