پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ مرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۵۸

معاون استاندار مرکزی:

دومین شهرک صنعتی ساوه در دست احداث است

دومین شهرک صنعتی ساوه در دست احداث است

ساوه- معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه گفت: در راستای افزایش اشتغال و ارتقای اقتصادی استان، دومین شهرک صنعتی شهرستان ساوه در حال احداث است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بهاروند صبح سه شنبه در نشست دو روزه کارآفرینی روستایی و تعاونی دهیاری های کشور که به مدت دو روز در ساوه برگزار می شود، اظهار داشت: در راستای افزایش اشتغال و ارتقای اقتصادی استان، دومین شهرک صنعتی شهرستان ساوه در حال احداث است.

معاون استاندار مرکزی بیان داشت: این شهرستان میزبان شهر صنعتی کاوه به عنوان بزرگترین شهر صنعتی کشور با ۵۷۰ واحد تولیدی فعال است که به دلیل رعایت اصول مطلوب و مدیران کارآمد با وجود تحریم ها، بحران ها را پشت سر گذاشته اند.

شهر صنعتی کاوه زمینه ساز اشتغال ۵۰ هزار نفر

وی با بیان اینکه هم اینک شهر صنعتی کاوه زمینه اشتغال حدود ۵۰ هزار نفر را فراهم کرده است، ابراز داشت: همچنین با مساعدت های استانداری مرکزی در حال حاضر شاهد احداث دومین شهرک صنعتی در این شهرستان هستیم و امید است فعالیت این شهرک صنعتی در ایجاد اشتغال برای شهرستان، استان و کشور در رشد و توسعه اقتصادی استان سهیم باشد.

به گفته بهاروند در حال حاضر درآمد شهر صنعتی کاوه به طور متوسط به اندازه چهار استان کشور است و پتانسیل سرمایه گذاری در این منطقه فراهم است که گاه به دلیل فراهم نبودن زیرساخت ها علیرغم تقاضای سرمایه گذاران، فرصت ها از دست می رود و می طلبد بستر و زیرساخت مناسب برای جذب سرمایه گذار بیش از پیش مهیا شود.

رتبه نخست ساوه در استان مرکزی از نظر تولید گوشت قرمز و سفید

فرماندار ساوه گفت: هم اینک ۷۰ نوع محصول زراعی و باغی در ساوه تولید می شود و این شهرستان رتبه نخست تولید گوشت قرمز و سفید استان مرکزی را دارد و شهرک گلخانه ای آوه نیز یک مجموعه منحصر به فرد در جهت کارآفرینی است.

بهاروند با اشاره به اینکه ساوه از لحاظ زیر ساخت های فرهنگی نیز دارای ظرفیت های زیادی است، افزود: در حال حاضر از سوی مسئولان استان، توجه خاصی به ارتقای شرایط روستاها به ویژه در بحث اشتغال وجود دارد و امیدواریم که این نشست نیز گامی موثر در جهت ایجاد اشتغال در روستاها باشد.

گفتنی است این نشست با تشریح جایگاه شرکت های تعاونی دهیاری ها در فرآیند توسعه پایدار، کار آفرینی روستایی، اصول و مبانی کارآفرینی، زنان و کارآفرینی، هم اندیشی و انتقال تجربه توسط مدرسان و بازدید از شهرک گلخانه ای آوه انجام خواهد شد.   

«مدیریت تعاونی و کارآفرینی با کمترین سرمایه» از دوره های آموزشی پیش بینی شده برای دومین روز این نشست خواهد بود.

کد خبر 2886168

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha