به گزارش خبرنگار مهر، حسین مقدم کیا پیش از ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در موسسه قران و عترت ساری با بیان اینکه طرح ملی تلاوت قران در دو دوره سه ساله مقدماتی و تکمیلی تدوین و نوشته شده است، اظهار داشت: این طرح به صورت کلاسیک، ترمی و واحدی در استان های مختلف از سال ۹۱ شروع به کار کرده است و در حال حاضر ۴۰۰ نخبه در هفت استان کشور داریم.
وی با بیان اینکه در سال جاری ثبت نام در ۱۶ استان شروع و ۱۰ مرداد ماه به اتمام رسید، تصریح کرد: ثبت نام در سال جاری برای نخستین بار از طریق سایت طرح ملی تلاوت انجام می شود.
مقدم کیا با بیان اینکه طرح تلاوت قرآن در شهرستان ها و روستاهای کشور در حال برنامه ریزی است، اذعان داشت: متقاضیان می توانند از طریق آموزش مجازی در طرح ملی تلاوت شرکت کنند.
وی بیان کرد: آزمون گزیده چهار تلاوت توسط قاریان برتر مصر انجام می شود و پس از کارشناسی و امتیاز ستاد استعدادها و نخبگان قرآنی در طرح ملی تلاوت انتخاب می شود.
مقدم کیا از ثبت نام ۱۳۰۰ نفر در طرح ملی تلاوت در کل کشور در سال جاری خبر داد و گفت: مرحله آزمون ها و ارزیابی آزمون ها در حال برگزاری است و شهریور دوره طرح ملی تلاوت آغاز می شود.
وی به اردوی آموزشی و تفریحی طرح ملی تلاوت قرآنی برای همگرایی، همدلی، تبادل اطلاعات و انتقال اطلاعات برای نخبگان و مجریان طرح اشاره کرد و اذعان داشت: در این اردو ۵۲ نخبه طرح ملی تلاوت از کل کشور از امروز تا جمعه به میزبانی مازندران در ساری حضور دارند.
مقدم کیا در خصوص آموزش این نخبگان در این اردو تصریح کرد: آموزش در دو گروه ورودی سال ۹۱ و ۹۲ شامل آموزش تخصصی صوت، لحن و اخلاق و تجوید دو روزه برگزار می شود.
وی از برنامه های جانبی اردو را برگزاری پنجمین همایش مجریان طرح ملی تلاوت در ۱۶ استان و نخستین کارگاه آموزشی و هماهنگی با اساتید طرح ملی عنوان کرد.
مقدم کیا یکی از برنامه های طرح ملی تلاوت قرآن را ایجاد جلسات سنتی آموزش قرآن در هر استان عنوان و اظهار داشت: در پنج استان قزوین، مازندران، مشهد، تبریز و کاشان جلسه هفتگی سنتی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه باید فرهنگ سنتی و کلاسیک در طرح ملی تلاوت قرآن در جامعه نهادینه شود، اذعان داشت: در حرم ائمه معصومین، امامزادگان، مشهد، قم، شیراز، شهر ری، عراق، نجف، کاظمین، سامراء محافل انس با قرآن با حضور نخبگان، طرح تلاوت قرآن انجام شود.
نظر شما