پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۲۴

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان:

ارتقای فرهنگ کتابخوانی در جامعه از شاخص های توسعه است

ارتقای فرهنگ کتابخوانی در جامعه از شاخص های توسعه است

همدان- رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان گفت: ارتقای فرهنگ کتابخوانی در جامعه از شاخصه های توسعه فرهنگی در جامعه است.

سید مرتضی حسنی حلم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برگزاری نشست های کتابخوان در استان همدان و فرهنگ کتابخوانی اظهار داشت: درحالیکه در کشوری اسلامی زندگی می کنیم اما حق مطلب به معنای واقعی در مورد کتابخوانی ادا نشده است.

وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه کشور ایران و از جمله استان همدان دارای پیشینه بالای فرهنگی است، افزود: از این رو انتظار در مورد کتاب و کتابخوانی بیش از اینها بوده چراکه کتاب و فرهنگ با هم ارتباط نزدیکی داشتند.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با اشاره به اینکه ارتباط بین فرهنگ و کتاب ضعیف شده است، عنوان کرد: محتوای کتاب و نشریات و مجلات و فرهنگ کتابخوانی در جامعه قوی نیست.

حسنی حلم بیان کرد: مسئولین فرهنگی با انجام برنامه های مختلف مانند نشست «کتاب خوان» در صدد قوی تر شدن فرهنگ کتابخوانی در جامعه هستند.

وی در ادامه گفت: یکی از شاخص های فرهنگ در کشور توجه مردم به فرهنگ مطالعه است و کتابخوانی از شاخص های عرصه فرهنگی است.

رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان عنوان داشت: مسئولین باید مردم را به سمت کتابخوانی سوق و مجلات و کتاب های تخصصی مورد نیاز آنها را در اختیارشان قرار دهند.

حسنی حلم تاکید داشت: کتاب باید با توجه به نیاز مردم در اختیار آنها قرار گیرد و با قیمت مناسب در جامعه ارائه شود.

کد خبر 2886809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha