سید مرتضی حسنی حلم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برگزاری نشست های کتابخوان در استان همدان و فرهنگ کتابخوانی اظهار داشت: درحالیکه در کشوری اسلامی زندگی می کنیم اما حق مطلب به معنای واقعی در مورد کتابخوانی ادا نشده است.
وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه کشور ایران و از جمله استان همدان دارای پیشینه بالای فرهنگی است، افزود: از این رو انتظار در مورد کتاب و کتابخوانی بیش از اینها بوده چراکه کتاب و فرهنگ با هم ارتباط نزدیکی داشتند.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان با اشاره به اینکه ارتباط بین فرهنگ و کتاب ضعیف شده است، عنوان کرد: محتوای کتاب و نشریات و مجلات و فرهنگ کتابخوانی در جامعه قوی نیست.
حسنی حلم بیان کرد: مسئولین فرهنگی با انجام برنامه های مختلف مانند نشست «کتاب خوان» در صدد قوی تر شدن فرهنگ کتابخوانی در جامعه هستند.
وی در ادامه گفت: یکی از شاخص های فرهنگ در کشور توجه مردم به فرهنگ مطالعه است و کتابخوانی از شاخص های عرصه فرهنگی است.
رئیس ستاد اقامه نماز استان همدان عنوان داشت: مسئولین باید مردم را به سمت کتابخوانی سوق و مجلات و کتاب های تخصصی مورد نیاز آنها را در اختیارشان قرار دهند.
حسنی حلم تاکید داشت: کتاب باید با توجه به نیاز مردم در اختیار آنها قرار گیرد و با قیمت مناسب در جامعه ارائه شود.
نظر شما