به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد حسینی روز سه شنبه در حاشيه مراسم كلنگ زنى دبيرستان انرژى هسته اى و در جمع خبرنگاران اظهار كرد: در آینده نزدیک نيز با حضور خانم معصومه ابتكار، رييس سازمان حفاظت از محيط زيست عملیات اجرایی احداث دبیرستان زیست محیطی زنی آغاز می شود.
وى همچنین با اشاره به اغاز عملیات اجرایی احداث دبیرستان انرژی هسته ای افزود: دانش آموزانى كه در دبيرستان انرژى هسته اى مشغول به تحصيل خواهند شد از رشته هاى رياضى و فيزيك هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: زمین این آموزشگاه از طرف اداره آموزش و پرورش استان و آستان قدس به سازمان انرژى اتمی واگذار شده است كه آنان نیز تعهد ساخت این مدرسه را داده اند.
وى با بيان اينكه دبيرستان انرژى هسته اى در سه بخش آموزشی، آزمایشگاهی و اداری احداث خواهد شد، اضافه كرد: ما قول می دهیم در اول مهر سال آینده اين دبيرستان دانش آموز بپذیرد.
حسينى يادآورى كرد: دومین شهری که بعد از تهران اقدام به ساخت دبیرستان انرژی هسته كرده مشهد بوده كه به همت سازمان انرژی اتمی و استانداری خراسان رضوى انجام مى شود.
وى با اشاره به سطح بالاى دبيرستان انرژى هسته اى بيان كرد: دانش آموزان این مدرسه در آزمون های سمپاد پذیرفته و با قبولی در آزمون علمی به این دبیرستان وارد مى شوند.
مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوى اعلام كرد: هزينه مورد نياز برای ساخت یک مجتمع خوب حداقل ۱۰ میلیارد تومان است که فکر میکنیم سازمان انرژی اتمی بیش از این حد سرمایه گذاری خواهد کرد.
نظر شما