به گزارش گروه دين و انديشه "مهر" دراين همايش يكروزه حاضران با حمايت و پشتيباني از انقلاب امام حسين (ع) و نهضت امام خميني (ره) انزجار و تنفر خود را از دشمنان قسم خورده به مقدسات مسلمانان ابراز داشتند .
دراين همايش ضمن قرائت پيام رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي به مناسبت ماه محرم، علي مددي رايزن فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در كنيا پيرامون قيام عاشورا در انديشه و تفكر امام خميني (ره) صحبت كرد.
در ادامه اين همايش چند تن از انديشمندان و متفكران منطقه در مورد واقعه عاشورا، نهضت امام حسين (ع) و انقلاب اسلامي ايران سخنراني كردند.
طي همايش " آرمانهاي مشترك امام حسين(ع) و امام خميني(ره)"، بيانيه اي خطاب به دولت دانمارك و حاميان اروپايي آن كه به مقدسات مسلمانان اهانت كرده اند قرائت و حاضران خواستار برخورد جدي با چنين اهانتهايي شدند .
درحاشيه اين همايش نمايش اسلايدهاي عاشورا و محرم و نمايشگاه عكس از روند پيروزي انقلاب اسلامي و آثار حضرت امام خميني (ره) برپا شد.
نظر شما