پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مرداد ۱۳۹۴، ۸:۵۴

آیت الله صافی گلپایگانی:

جشنواره امام رضا(ع) باید تبیین کننده کرامات رضوی باشد

جشنواره امام رضا(ع) باید تبیین کننده کرامات رضوی باشد

مشهد- آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار با مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا (ع) گفت: جشنواره رضوی باید متناسب با شان امام رضا (ع) و تبیین کننده کرامت های رضوی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد بین المللی امام رضا(ع)، این مرجع تقلید شعیان در دیدار با مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) افزود: برنامه هایی که در جشنواره امام رضا(ع) اجرا می شود باید تبیین کننده کرامت های رضوی باشد آن هم در جلوه هایی زیبا و هنرمندانه که در مخاطب برانگیختگی ایجاد کند.

آیت الله گلپایگانی بیان کرد:باید مدام مراقب بود تا کاری چنین بزرگ در معرض آسیب مسائل تاریخی و دیگر مسائل قرار نگیرد و همه ظرفیت ها باید در خدمت جشنواره قرار گیرد تا حق مطلب ادا شود.

استاد دروس خارج حوزه علمیه قم به ظرافت های شعری و ادای دین شاعران مختلف به ساحت قدسی حضرت امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: باید در کنار نشر اشعار شاعران معاصر به شعر رضوی در کلام  بزرگان و قدمای  شعر هم توجه کرد و آن را به گوش مخاطب رساند .

آیت الله صافی گلپایگانی اظهار کرد: صفا و صمیمیت باید در رفتار برگزار کنندگان و میهمانان جشنواره امام رضا(ع) متجلی شود تا مردم علاقمند به این ساحت نورانی در شعاع آثار آن قرار بگیرد.

 وی نسبت به احتمال بروز مطالب وهن آلود هشدار داد و گفت: باید مراقب بود تا خدای نکرده مسائل وهن آلود و خطوط قرمز، به کار عظیم انجام شده با این همه دستاوردهای بزرگ، آسیب نرساند چون جشنواره ای با این گستردگی جغرافیایی و فراوانی رویکردها، افتخاری برای ارادتمندان اهل بیت است و این افتخار باید برای تاریخ بماند.

وی افزود: از همه ابعاد هنر به شکل شایسته و جریان ساز استفاده شود تا افراد سالم و صاحب هنر به این عرصه ورود و ادای دین کنند.

وی خطاب به دست اندرکاران جشنواره امام رضا(ع) گفت: هر قدمی که برمی دارید هر قلمی که می زنید هر حرفی را که می نویسید حتی اگر ظاهر کوچکی داشته باشد در این ساحت بزرگ و صاحب حرمت است پس باید مراقب اعمال بود تا آسیب نبیند باید ریزه خواری سفره حضرت را فرصت و سعادتی بزرگ دانست که بستر سازسعادت انسانی می شود.

آیت الله صافی گلپایگانی، درتوصیه اخلاقی همه را به حرم و آستان حضرت شمس الشموس حوالت داد که هرچه زیبایی است طفیل نگاه حضرت دوست است.

 در این نشست صمیمی سید جواد جعفری مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با ارایه گزارشی از جشنواره رضوی اظهار کرد: برنامه های متعددی برای ۳۱ استان ایران و ۷۸ کشور جهان پیش بینی شده است.

 

 

کد خبر 2888815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha