پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۱۷

نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در انزلی بر پا شد

نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در انزلی بر پا شد

انزلی- نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با محوریت صنایع دستی و سوغات و هدایا با ۲۵ غرفه در انزلی بر پا شد.

رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت انزلی در گفتگو با خبرنگار مهر در حاشیه افتتاح این نمایشگاه گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی توانمندی های صنایع دستی، سوغات و هدایای استان گیلان و استان های همجوار در راستای حمایت از حقوق شهروندان و مسافران ورودی به انزلی است.

علی خودکار با اشاره به اینکه افزایش قدرت خرید و تنوع انتخاب کالای باکیفیت، از اهداف دیگر این نمایشگاه است، افزود: در بخش فروش کالا تخفیفات ویژه ای برای مراجعین در نظر گرفته شده که حداقل آن ۱۵ درصد و در برخی اقلام میزان کاهش قیمت نسبت به بازار تا ۴۰ درصد نیز می رسد.

وی توانمندی افراد متقاضی برای شرکت در نمایشگاه را از اصول اولیه واگذاری غرفه ها اعلام و اظهار کرد: شرایط افرادی که به عنوان مجری  نمایشگاه معرفی شدند در کمیته ای که به همین منظور تشکیل شد، مورد بررسی قرار گرفت.

به گفته خودکار نمایشگاه سوغات، هدایا و صنایع دستی با مشارکت اداره صنعت و معدن و تجارت، نمایندگان ادارات اماکن، اصناف، شهرداری، فرمانداری، تعزیرات و سایر نهادهای ذیربط برپا شده است.

نمایشگاه عرضه مستقیم کالا روز جمعه در محل بلوار قدس انزلی افتتاح شد و تا ششم شهریور به کار خود ادامه خواهد داد.  

  

کد خبر 2890014

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha