رضا فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ۹۱ نفر در این آزمون شرکت کرده اند، عنوان کرد: همدان در برگزاری این مسابقات میزبان حافظان قرآن از چهار استان کرمانشاه، ایلام، کردستان و لرستان بوده است.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان در چهار رشته ۵،۱۰،۲۰ جزء و حفظ کل قرآن آزمون می دهند، بیان کرد: داوران آقایان از استان های مرکزی و اراک و داوران خانم ها از تهران و همدان هستند.
رئیس اداره برنامه ریزی امور قرآنی سازمان تبلیغات استان همدان با اشاره به اینکه نتایج این آزمون به تهران ارسال می شود، افزود: پس از مشخص شدن نتایج، افرادی که دارای گواهینامه درجه پنج باشند مدرک آنها معادل دیپلم خواهد شد.
فرهادی با اشاره به اینکه افرادی که دارای گواهینامه درجه چهار باشند مدرک اعطایی به آنها معادل لیسانس است، گفت: مدرک حافظان درجه دو معادل فوق لیسانس و مدرک حافظان درجه یک تیز معادل مدرک دکترا است.
وی با بیان اینکه این آزمون مرحله اول دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم به حافظان قرآن است، گفت: ۳۲ نفر از شرکت کنندگان از استان های ایلام، کرمانشاه، کردستان و لرستان در این رقابت ها حاضر شده اند.
وی گفت: سطح آزمون نسبت به سال گذشته بهتر بود چراکه آزمون در سال گذشته به صورت کتبی اجرا شد و تعداد شرکت کنندگان در آزمون شفاهی کمتر بود.
فرهادی در ادامه گفت: مدت برگزاری آزمون «اعطای مدرک به حافظان قرآن» در همدان یک روزه خواهد بود.
نظر شما