به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی سلیمزاده ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: این طلبهها که زیر نظر ستاد امر به معروف و نهی از منکر و نهادهای قضایی و انتظامی آموزشهای لازم را فرا گرفتند، فعالیت خود را در شهر قم آغاز کردند.
وی ادامه داد: این افراد طبق آنچه که در قانون برای آمران به معروف و ناهیان از منکر تعریف شده، مودبانه اقدام به تذکر لسانی میکنند و در صورتی که عاملان منکر به تذکر آنها اعتنایی نکنند میتوانند به عنوان ضابط قضایی عمل کنند.
به گفته حجتالاسلام سلیمزاده، برای این طلبهها کارت ویژهای صادر شده و فعالیت آنها زیر نظر دادستان عمومی است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در عین حال تاکید کرد که این افراد به صورت گروههای ۱۰ نفره مشغول تذکر لسانی هستند و افرادی به عنوان بازرس، به بررسی نوع برخورد و مواجهه آنها با مردم میپردازند.
حجتالاسلام سلیمزاده تذکر لسانی را به عنوان فریضه واجب، وظیفه همگان دانست و گفت: اگر همه مردم نسبت به منکراتی که در اطرافشان رخ میدهد تذکر دهند و این فریضه واجب، فراگیر شود بسیاری از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی جامعه از بین میرود.
وی تصریح کرد: طلاب و روحانیون نقش برجستهای در فرهنگ سازی فراگیرشدن تذکر لسانی دارند و با توجه به اینکه در قانون امر به معروف و نهی از منکر، تدبیر خوبی برای حمایت از آمران به معروف دیده شده، امیدواریم آحاد مردم نسبت به این فریضه احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم با تشریح روند تصویب و ابلاغ قانون امر به معروف و نهی از منکر، ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این قانون، فرهنگ تذکر لسانی در جامعه ارتقا یابد.
نظر شما