پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۲۴

با وجود تاکید کیومرث هاشمی؛

ژیمناستیک همچنان پیگیر کسب سهمیه وایلد کارت المپیک برزیل است

ژیمناستیک همچنان پیگیر کسب سهمیه وایلد کارت المپیک برزیل است

رئیس کمیته ملی المپیک اعلام کرده برای المپیک برزیل سهمیه وایلد کارت به ایران تعلق نمی‎گیرد با این حال رئیس فدراسیون ژیمناستیک با توجه به مدال تاریخی کسب شده در ژاپن پیگیر کسب این سهمیه است.

جعفر درویش‎زاده درگفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مدال برنزی که چند هفته پیش در مسابقات قهرمانی آسیا (هیروشیما ژاپن) توسط عبدالله جامعی در بخش خرک حلقه به دست آمد، اظهارداشت: این مدال اولین مدال تاریخ ژیمناستیک ایران است که در سطح آسیا به دست آمد. با کسب این مدال خیلی امیدوار هستیم که بتوانیم از طریق سهمیه وایلد کارت یا همان سهمیه اعطایی در بازی‎های المپیک برزیل حضور داشته باشیم.

وی در این رابطه ادامه داد: در همین زمینه یک هفته پیش نامه‎ای به فدراسیون جهانی ژیمناستیک ارسال کردیم و ضمن اشاره به مدال کسب شده درخواست خود را برای در اختیارگذاشتن یک سهمیه وایلد کارت به ژیمناستیک ایران اعلام کردیم و اینکه چگونه باید مسیر دستیابی به این سهمیه را طی کنیم. رونوشت نامه خود را به کمیته ملی المپیک هم ارسال کردیم که اتفاقا خیلی هم مورد استقبال رئیس کمیته قرار گرفت. در هر صورت منتظر پاسخ مسئولان فدارسیون جهانی هستیم. 

«اما کیومرث هاشمی هفته گذشته به طور رسمی اعلام کردکه سهمیه وایلد کارت با شرایطی خاص به کشورهای مختلف داده می‌شود و این شرایط با توجه به عملکردی که کاروان ایران در المپیک لندن داشت و جایگاهی که به دست آورد، شامل حال ورزش ایران نمی‌شود به جز در رشته‌هایی مانند شنا یا دوومیدانی که شرایط خاص خود را دارند. با این حال همچنان پیگیر موضوع هستید؟»

رئیس فدراسیون ژیمناستیک در پاسخ به این پرسش خبرنگارمهر گفت: بله؛ همان طور که گفتم این اولین مدال تاریخ ژیمناستیک بود که موفق به کسب آن شدیم. تا پیش از این بازی‌های اینچئون ورزشکاران ما اگر به فینال مسابقات قهرمانی آسیا راه پیدا می‌کردند عنوانی بهتر از هفتم و هشتمی کسب نمی‌کردند اما در این دوره رقابت‌ها که چند هفته پیش برگزار شد هر سه ورزشکار اعزامی ما فینالیست شدند و یک مدال هم گرفتیم.

وی تصریح کرد: کسب این مدال انعکاس خوبی در فدراسیون جهانی داشت. بر همین اساس در نامه ارسالی درخواست کردیم که برای اختصاص سهمیه‌های وایلد کارت، به ژیمناستیک ایران هم نگاه ویژه‌ای داشته باشند. هنوز فدراسیون جهانی پاسخی به ما نداده است و همچنان منتظر هستیم اما امیدوار. 

درویش‌زاده تاکید کرد: اقدام لازم از طرف فدراسیون ژیمناستیک انجام شده و مصرانه و امیدوارانه هم پیگیر موضوع هستیم چون ارزش مدالی که کسب شده کم نیست و مسوولان فدراسیون جهانی هم به آن واقف هستند. به طور حتم مسئولان کمیته ملی المپیک هم نگاه مثبتی به موضوع دارند و در صورت نیاز اقدام لازم را از طرف این کمیته انجام می‌دهند.

کد خبر 2890780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha