۳ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۳۷

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میامی:

مسجد مرکز تحولات اجتماعی و فرهنگی است

مسجد مرکز تحولات اجتماعی و فرهنگی است

میامی- رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میامی ضمن اشاره به این مطلب که در فرهنگ دینی مسجد نماد بندگی و کرنش در پیشگاه خداوند به شمار می رود،گفت: مسجد خاستگاه و مرکز تحولات دینی، فرهنگی و اجتماعی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید بخشی صبح سه شنبه در جمع هیئت امنا، روحانیان و مسئولان کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میامی در محل اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان با یادآوری این مطلب که مسجد خاستگاه تحولات فرهنگی، اجتماعی و دینی و ... است، افزود: مسجد به معنی جایگاه سجده و سجده نیز اوج عبادت و بندگی انسان برای خداوند متعال است.

وی کاربردهای مسجد در طول تاریخ را عامل تمایز مساجد از معابد دانست و خاطرنشان کرد: هیچ دینی به ‌اندازه اسلام از آغاز با مسائل اجتماعی و اساسی پیوند نداشته و مساجد از ابتدا بعنوان مکتب دانش و آموزش دادخواهی و تظلم جویی، کانون بسیج نظامی، محل رسیدگی و اهتمام به امور مسلمین و یک سازمان اجتماعی نیرومند بوده است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان میامی مهمترین اهداف رسالت را تعلیم و تعلم معرفی و تصریح کرد: فضیلت تعلیم و تعلم در اسلام در ردیف عبادت و در شرایطی بالاتر از عبادت قرارگرفته است و مسجد به‌عنوان خاستگاه تعلیم و تعلم در این زمینه نقش تأثیرگذاری دارد.

به گفته بخشی متولیان مساجد باید ضمن مهیا کردن محیط مطلوب برای عبادت و بندگی خدا نسبت به تعلیم و تعلم نمازگزاران بویژه آموزش قرآن کریم و مسائل شرعی تلاش بیشتری داشته باشند و از ظرفیت‌های مساجد در زمینه های مختلف فرهنگی و اجتماعی استفاده کنند.

روز جهانی مسجد فرصتی برای ارج نهادن به جایگاه بی‌بدیل مسجد است

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی نیز با یادآوری این مطلب که روز جهانی مسجد فرصتی برای ارج نهادن به جایگاه بی ‌بدیل و رفیع مسجد در فرهنگ ارزشمند اسلامی است، عنوان کرد: سخن امام راحل درباره مساجد که فرمود «مساجد سنگر هستند، سنگرها را حفظ کنید» برای مساجد خیلی مهم است.

رضا مهدیان ضمن بیان این مطلب که تعبیر بیان شده یعنی عده‌ ای پشت سنگر هستند نیروهای مؤمن ‌اند که به اقتضای مسائل سیاسی در صحنه هستند و کسانی که ضد مسجدند، مقابل آن ایستاده‌اند، ابراز داشت: عبادت گروهی، ايجاد وحدت، مكانی برای ارائه الگوهای رفتاری، بيان احكام شريعت و اوضاع جهان اسلام و سایر مسائلی ازاین‌دست ازجمله ویژگی های یک مسجد است.

وی نقش اصلی و اساسی امام جماعت در رشد کمیت مستمعین و ارتقا کیفیت محتوای اسلام و مستندسازی دینی و انتقال آن به مردم را حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: بخش نرم‌افزاری فعالیت های مسجد به عهده امام جماعت و سخت ‌افزاری آن به عهده هیئت ‌امنا است که می‌تواند مقدمات یک مسجد آباد و همراه با آرامش و آسایش را برای بندگان خدا فراهم کند.

مهدیان در خاتمه تاکید کرد: اگر بتوانیم کارهای فرهنگی خوبی را در مساجد به اجرا بگذاریم بدون شک مساجد مؤثرترین نهادهای فرهنگی خواهند بود.

کد خبر 2893609

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha