محمود خسروي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر در كرج افزود : مخابرات در بخش توسعه زيرساختها تلاش مي كند و مشاركت بخش خصوصي مي تواند زيرساختهاي موجود را فعال و از آنها به نفع جامعه بهره برداري كند.
وي سرعت كم اينترنت در شهرستانهاي استان تهران را معلول كمبود مشاركت بخش خصوصي دانست و خاطر نشان كرد: به عنوان نمونه در كرج يكي از ISP ها فعال است و بخش خصوصي مي تواند با مشاركت در اين قسمت تاثير قابل توجهي در افزايش سرعت اينترنت در اين كلانشهر داشته باشد.
خسروي ادامه داد : همچنين فعال شدن سيستم ADSL در شهرستان كرج در آينده نزديك ، سرعت اينترنت در اين شهرستان را به طرز قابل توجهي افزايش خواهد يافت.
رئيس هيات مديره شركت مخابرات يادآور شد : در ساير شهرستانهاي استان تهران نيز به دنبال ايجاد زيرساختها و جلب مشاركت بخش خصوصي هستيم و در آينده نزديك زيرساختهاي خوبي در زمينه اطلاع رساني و شبكه ديتا در اين مناطق ايجاد خواهد شد.
وي اظهار داشت : براي پاسخگويي 100 درصد مطلوب به نيازهاي مردم نيازمند زمان هستيم و اميدورايم شهروندان استان تهران در خصوص دريافت خدمات مختلف بيش از اين صبور باشند.
نظر شما