به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غیاث الدین طه محمدی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم دیدار مردمی با رئیس جمهور در ورزشگاه قدس همدان با بیان اینکه مسرور از حضور دولت خدمت گذار، رئیس جمهور حجت الاسلام روحانی، وزرا و خدمت گذاران صدیق جمهوری اسلامی هستیم، بیان کرد: امیدواریم این سفر موجب خیر و برکت برای امت، استان همدان و نظام باشد.
وی در ادامه میلاد حضرت امام رضا(ع)، روز پزشک و روز همدان را تبریک گفت و افزود: این مردم به عشق خدمت گذاران از ساعت هفت و ۳۰ دقیقه صبح در ورزشگاه قدس حاضر شده اند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان اینکه مسئولان مشکلات را گزارش کرده اند و من فقط اشاره ای خواهم داشت، ادامه داد: بزرگترین مشکل استان همدان راه آهن است که در سفر مقام معظم رهبری به همدان کلید خورد اما پس از ۱۱ سال به بهره برداری نرسیده است و امید داریم در این سفر به این پروژه توجه ویژه شود.
آیت الله محمدی یکی دیگر از مشکلات را مسئله آب دانست و افزود: یکی دیگر از مسائل استان مسئله پتروشیمی است چراکه تمام استان ها از پتروشیمی بهره مند هستند اما همدان بهره مند نیست و برای همدان جنبه حیثیتی پیدا کرده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه نباید اجازه داد پتروشیمی در همدان بیش از این مورد بی توجهی قرار گیرد، بیان کرد: صنعت، اشتغال جوانان، ازدواج، تحصیل و غیره باید مورد توجه دولت قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان همچنین خواستار توجه به مسئله اعتیاد شد و افزود: وزارت بهداشت در بحث طرح تحول نظام سلامت خوب کار کرده است و از وزیر بهداشت انتظار است به مسئله اعتیاد نیز توجه ویژه داشته باشد.
نظر شما