منصوره شایسته در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تا زمانی که ریشه های رفتاری را تغییر ندهیم نمی توانیم رفتارها را تغییر دهیم .
وی با بیان اینکه باید بر روی مفاهیم در رفتارها کار کنیم ،اظهار داشت : اگر صرفا رفتارهای قهری داشته باشیم قطعا این روش پاسخگو نخواهد بود .
دبیر کارگروه تعمیق باروهای دینی معاونت زنان ریاست جمهوری با اشاره به تحقیقاتی که در کارگروه مذکور در بحث عفاف و حجاب آغاز شده است ، بیان کرد : باید مطالعات به طور کامل انجام شود و تحقیقات ما هنوز در مراحل اولیه است .
وی تصریح کرد: ما به بحث تربیت درونی می پردازیم و آموزه های قرآنی .
شایسته با بیان اینکه به داستان های حضرت مریم(س) و نوح (ع)که در قرآن مسئله عفاف را به عنوان یک ارزش به زیبایی تشریح کرده ، پرداخته ایم، ادامه داد :از موضوعات دیگری که هیچ گاه به درستی به آن توجه نشده است ، مکان های مقدس است . در مکان هایی مانند حج فضای درونی انسان اعتلا پیدا می کند.
وی تأکید کرد: مسئله این است که هیچ گاه به درستی به این زمینه های دین پرداخته نشده است و اگر بتوانیم با توجه به این زمینه ها روح انسان ها را اعتلا دهیم می توانیم مسئله عفاف در جامعه را نهادینه کنیم.
نظر شما