پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ شهریور ۱۳۹۴، ۲۰:۵۲

با حضور لاریجانی؛

چهار پروژه عمرانی و صنعتی در قم به بهره‌برداری رسید

چهار پروژه عمرانی و صنعتی در قم به بهره‌برداری رسید

قم - همزمان با هفته دولت یک پروژه صنعتی در شهرک شکوهیه و سه پروژه عمرانی در دهستان قمرود با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، علی لاریجانی عصر چهارشنبه در سالروز میلاد حضرت امام رضا(ع) و به مناسبت گرامیداشت هفته دولت با حضور در قم در مراسم افتتاحیه کارخانه شیشه‌های نشکن ایمن جام شهرک صنعتی شکوهیه و پروژه بهسازی و آسفالت محورهای روستایی، گازرسانی و گشایش سالن ورزشی دهستان قمرود شرکت کرد.

بنابراین گزارش، کارخانه تولید شیشه‌ها نشکن ایمن جام با تولید روزانه یک هزار متر مربع و با اشتغال‌زایی مستقیم ۱۰۰ نفر در شهرک شکوهیه آغاز به کار کرد.

افتتاح پروژه‌های عمرانی قم

بهره‌برداری از پروژه بهسازی و آسفالت محورهای روستایی قمرود با زیرسازی و روکش آسفالت به طول ۱۹ کیلومتر و اصلاح نقاط حادثه خیز و شانه‌سازی و آرام‌سازی مسیر به طول ۲۰ کیلومتر و ایمن‌سازی مسیرهای ورودی با سرمایه‌گذاری ۴۰ میلیارد ریالی از دیگر برنامه‌های نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بود.

افتتاحیه سالن ورزشی یک هزار و ۴۹۰ متر مربعی قمرود با ارزش ریالی ۹.۵ میلیارد از دیگر پروژه‌هایی بود که با حضور لاریجانی و مسئولان استانی به بهره‌برداری رسید.

در پایان این سفر رئیس قوه مقننه با حضور در مسجد ولی عصر(عج) دهستان قمرود در جریان نحوه گازرسانی به اهالی این روستا قرار گرفت و مشکلات و نیازهای مردم قمرود را بررسی کرد.

کد خبر 2896736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha