پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۴۶

پزشکان داوطلب هلال احمر تجلیل می شوند

پزشکان داوطلب هلال احمر تجلیل می شوند

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: دومین همایش تجلیل از ۳۰۰پزشک داوطلب منتخب و فعال در برنامه های سلامت محور، ۹ شهریور در بیمارستان نورافشار تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرح ناز رافع افزود: در این همایش که با حضور مسئولان و مدیران ارشد جمعیت هلال احمر برگزار خواهد شد، از حدود ۷۲ پزشک داوطلب مشارکت کننده در برنامه ملی سفرنامه سلامت و امید تجلیل می شود. همچنین ۱۲ تن از پزشکان به عنوان پزشکان داوطلب برگزیده معرفی و مورد تقدیر ویژه قرار می گیرند.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون ۱۸ هزار پزشک و پیراپزشک و متخصص بصورت داوطلبانه طیف وسیعی از خدمات بهداشتی - درمانی، آموزشی و غربالگری را در قالب سفرنامه سلامت و امید، کاروان ها و چادرهای سلامت جمعیت هلال احمر در مناطق دور افتاده و محروم به اقشار ضعیف و کم برخوردار خدمت می کنند.

رافع با اعلام اینکه سعی کردیم توسعه این خدمات در جهت آموزش های پیشگیرانه پیش رود، گفت: با توجه به میزان شیوع بالای بیماری های قلبی و عروقی در کشور، امسال خدمات سفرنامه سلامت و امید در راستا ی ارتقای خدمات پیشگیرانه در این باره و سلامت جسم وسلامت اجتماعی خواهد بود.

کد خبر 2898109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha