به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از استانداری هرمزگان، جاسم جادری در ششمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان با اشاره به ظرفیت معادن منطقه فین شهرستان بندرعباس، اظهار داشت: این منطقه نیاز به توجه ویژه دارد و اگر بتوانیم معادن آن منطقه را احیا کرده و سرمایه گذاری کنیم، تحولی عظیم در شمال شهرستان بندرعباس ایجاد خواهد شد.
وی در ادامه به تامین خوراک صنایع مستقر در منطقه ویژه خلیج فارس اشاره کرد و افزود: با احیاء بیشتر معادن منطقه فین، می توان خوراک صنایع منطقه ویژه خلیج فارس را از طریق ریلی و جاده های اصلی تامین کرد.
استاندار هرمزگان فعالیت صنعت و معدن را کاری تخصصی و سخت دانست و بیان داشت: در گذشته کمتر کسی در این کار تخصص داشت اما امروز در استان هرمزگان، نیروی کار با تجربه و مسلط به کار و تحصیلکرده را می توان دید که می توانند در جایگاه مدیریت قرار بگیرند.
نظر شما