پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۴۵

بررسی ۱۷ محور علمی در حوزه پزشکی تولیدمثل

بررسی ۱۷ محور علمی در حوزه پزشکی تولیدمثل

در شانزدهمین جشنواره بین‎المللی تحقیقاتی رویان، ۱۷ محور علمی در ۱۱ مبحث حوزه پزشکی تولیدمثل مورد بررسی قرار می‎گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، شانزدهمین جشنواره بینالمللی رویان با حضور جمعی از پژوهشگران داخلی و خارجی در ۱۱ شهریورماه آغاز به کار می‌کند. در این جشنواره «شانزدهمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل»، «یازدهمین کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی» و «دهمین سمینار پرستاری و مامایی در پزشکی تولیدمثل» برگزار میشود.

دکتر فرید دادخواه دبیر علمی کنگره پزشکی تولیدمثل امروز در نشستی خبری عنوان کرد: در این کنگره که همزمان با شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان برگزار میشود، ۱۷ محور علمی در ۱۱ مبحث ارائه میشود.

وی عنوان کرد: «استفاده از آخرین متدهای درمان ناباروری»، «به‌روز رسانی روش‌های درمانی بیماران و پاسخ ضعیف تخمدانی»، «مکانیزم‌های تعیین جنسیت گناد»، «دو فاکتور مهم در پیش‌بینی نتایج IUI »، «آسیب DNAاسپرم و سن زن»، «دریچه درمانی جدید در درمان واریکوسل با مفاهیم جدید پاتولوژی»، «مرغ اهلی به عنوان یک مدل برای مطالعات سرطان تخمدان»، «کاربردهای نوین شبیه‌سازی در انسان و حیوان» تعدادی از محورهای علمی شانزدهمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل به شمار می‌روند.

دبیر علمی شانزدهمین کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل، همچنین تازه‌های مربوط به علت‌شناسی، تشخیص درمان، یافته‌های جدید مولکولی در سقط مکرر خودبه‌‌خودی، عوامل خطر سقط‌های مکرر، آزمایش ژنتیکی قبل از لانه‌گزینی، مباحث ژنتیک باروری، مباحث کاربرد تصویربرداری در باروری از مباحث علمی مطرح شده در این کنگره به شمار می‌روند.

دادخواه تصریح کرد: فرآیند توجیه روش‌های کمک باروری در نظام بهداشتی ایران: روند حقوقی و اخلاقی، شاخص‌های کیفی برای تمام ابعاد کیفیت مراقبت ناباروری، تدوین و اعتبارسنجی پرسشنامه نگرش‌سنجی پیرامون اهدای تخمک، بررسی تاثیر آرام‌سازی بر اضطراب زنان نابارور تحت‌درمان با روش‌های کمک باروری، روش‌های جدید حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان، پروتکل‌های تحریک کنترل شده تخمدان در بیماران مبتلا به سرطان و تکنیک‌های جراحی برای پیوند بافت جهت حفظ باروری از مابقی مباحث علمی مطرح شده در این کنگره هستند.

وی افزود: از ۵۱۵ مقاله رسیده به دبیرخانه کنگره، ۳۱۵ مقاله مرتبط با شانزدهمین کنگره بین‌المللی پزشکی و بیولوژی باروری و دهمین سمینار پرستاری و مامایی است که از این تعداد ۷۲ مقاله به صورت سخنرانی در ۱۱ پنل علمی ارائه می شود.

دادخواه ادامه داد: ۱۹۴ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است که بیش از ۳۰ درصد مقالات خارجی و از کشورهای آمریکا (۳۰ طرح)، چین (۱۸ طرح)، انگلستان (۱۷ طرح)، استرالیا (۶ طرح)، ژاپن(۳ طرح)، کانادا (۱۴ طرح) و مصر (۵ طرح) هستند.

دبیر علمی کنگره بین‌المللی پزشکی تولیدمثل اظهار داشت: همچنین کارگاه‌های جنبی در کنگره شانزدهم با عناوین «کشت جنین جوجه در پوسته‌های اجاره‌ای»، «کارگاه کشت PGC جنین جوجه»، «پیش کنگره حفظ باروری در بیماران مبتلا به سرطان»، «سونوگرافی کالر داپلر در ارزیابی ناباروری مردان» و «مراقبت‌های پریناتال در روش‌های کمک باروری» برگزار میشود.

به گزارش مهر، شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تحقیقاتی رویان از ۱۱ شهریورماه به مدت ۳ روز در سالن همایش‌های رازی برگزار میشود.

کد خبر 2898144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha