پیام‌نما

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا * * * از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. * * * گرچه در سایه لطف تو پریشان هستیم / ما بر آن عهد که بستیم کماکان هستیم

۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۳:۳۵

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر لرستان:

باند تهيه و توزيع مواد مخدر در خرم آباد منهدم شد

باند تهيه و توزيع مواد مخدر در خرم آباد منهدم شد

خرم آباد - رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان لرستان از انهدام باند تهيه و توزيع مواد مخدر در مرکز این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ هبت الله فرخی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در تشریح این خبر گفت: ماموران مبارزه با مواد مخدر استان در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر به سرکردگی شخصی که مواد مخدر سنتی را از استانهای جنوبی تهیه و به استان های غربی انتقال می دهد بلافاصله تعداد سه تیم از ماموران به محورهای مواصلاتی جنوبی استان اعزام شدند.

وی بیان كرد: با کنترل محور مواصلاتی پلدختر - خرم آباد به دو دستگاه خودرو سواری سمند و سورن مظنون و ضمن تعقیب و مراقبت و حصول اطمینان از وجود موادمخدر با استفاده از علائم هشدار دهنده برای متوقف كردن آنها اقدام و هر دو خودرو به رانندگی و سرنشینی سه نفر را  توقیف و دستگیر كردند.

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان لرستان تصریح كرد: در بازرسی خودرو های یاد شده مقدار ۱۶ کیلو و ۸۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک كه به طرز ماهرانه ای زیر صندلی های سمند جاسازی شده بود کشف و ضبط شد.

سرهنگ فرخی گفت: باند متلاشی شده برای تحقیقات تكمیلی و سیر مراحل قانونی به یگان انتقال داده شد.

کد خبر 2898400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha