پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۲۱

فرماندهی انتظامی استان زنجان:

پلیس مظهر عدالت، نظم و آرامش اجتماعی است

پلیس مظهر عدالت، نظم و آرامش اجتماعی است

زنجان - فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: پلیس همواره مظهر عدالت، نظم و آرامش اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری مهر  و به نقل از  پایگاه خبری پلیس، سردار علیرضا صالحی در جمع کارکنان اداری ساختمان امام رضا (ع) این فرماندهی با تاکید بر رفتار حسنه و خوشرویی با یکدیگر اظهارکرد: در فرهنگ شکوهمند اسلام بر اخلاق نیکو و برخورد شایسته با مردمان سفارش شده است.

وی به خصوصیات اخلاقی و زهد و تقوای امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: خصوصیات اخلاقی و زهد و تقوای آن حضرت به گونه ای بود که حتی دشمنان خویش را نیز شیفته و مجذوب خود کرده بود و با مردم در نهایت ادب تواضع و مهربانی رفتار کرده و هیچ گاه از مردم جدا نمی شد.

صالحی با تاکید بر اینکه عدالت خواهی امروز در شغل پلیس تجلی می یابد، گفت: اگر پلیس ماموریت های خود را به نحو احسن اجرا نماید جامعه در مسیر توسعه قرار می گیرد .

فرمانده انتظامی استان زنجان با تاکید بر اینکه پلیس و جامعه از هم ناگسستنی هستند، اظهار کرد: گفتار، کردار و هدف پلیس در جامعه در چهارچوب شرع، قانون و مقررات است.

سردار صالحی با بیان اینکه نقطه مطلوب پلیس، تامین نیازهای اجتماعی جامعه است، خاطر نشان کرد: هفته ناجا فرصتی است که جامعه از تلاش ها و پیشرفت های تلاشگران عرصه نظم و امنیت مطلع شود.

در این مراسم همچنین سردار علیرضا صالحی فرمانده انتظامی استان زنجان به عنوان خادم علی بن موسی الرضا(ع) تجلیل شد

کد خبر 2899335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha