پیام‌نما

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا * * * از مؤمنان مردانی هستند که به آنچه با خدا بر آن پیمان بستند [و آن ثبات قدم و دفاع از حق تا نثار جان بود] صادقانه وفا کردند، برخی از آنان پیمانشان را به انجام رساندند [و به شرف شهادت نایل شدند] و برخی از آنان [شهادت را] انتظار می برند و هیچ تغییر و تبدیلی [در پیمانشان] نداده اند. * * * گرچه در سایه لطف تو پریشان هستیم / ما بر آن عهد که بستیم کماکان هستیم

۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۵:۳۳

رئیس هیئت کونگ فوی قم در گفتگو با مهر خبر داد:

مقام سوم کونگ فو کاران قم در مسابقات قهرمانی کشور

مقام سوم کونگ فو کاران قم در مسابقات قهرمانی کشور

قم - رئیس هیئت کونگ فو و هنرهای رزمی استان قم از مقام سوم کونگ فو کاران قم در مسابقات قهرمانی کشور خبر داد.

محمد رشید در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: رقابت‌های کونگ فوی قهرمانی کشور روز گذشته در زنجان به کار خود پایان داد و تیم کونگ فوی استان قم موفق شد مقام سوم این مسابقات را از آن خود کند.

وی افزود: ورزشکاران قمی در این مسابقات توانستند ۴ مدال را به دست آورند که ۲ مدال از این تعداد، طلا و ۲ مدال دیگر برنز بود و به تیم کونگ فوی قم کمک کرد که در جمع ۳ تیم بر‌تر کشور قرار گیرد.

رئیس هیئت کونگ فو و هنرهای رزمی استان قم گفت: در مسابقات برگزار شده و در دسته منهای ۸۳ کیلوگرم، مهدی شکاری از تیم کونگ فوی قم نمایش فوق العاده‌ای داشت و توانست با پیروزی بر حریفان خود در این دسته صاحب عنوان نخست شود.

رشید بیان داشت: در دسته به اضافه ۱۰۳ کیلو تیم کونگ فوی قم صاحب دومین مدال طلا شد و محمد امیری موفق با پیروزی بر حریف خود در فینال صاحب مدال طلا شود.

وی عنوان کرد: در وزن منهای ۷۸ کیلوگرم، سجاد قربانی از تیم کونگ فوی قم با شکست برابر حریف خود در نیمه نهایی موفق به راهیابی به فینال نشد و در ‌‌نهایت به مدال برنز رسید.

رئیس هیئت کونگ فو و هنرهای رزمی استان قم تصریح کرد: در وزن منهای ۱۰۳ کیلوگرم نیز امیر کتابی نماینده کونگ فوی قم بود که در ‌‌نهایت با کسب مدال برنز به کار خود خاتمه داد.

رشید افزود: تقویم کاری هیئت کونگ فو و هنرهای رزمی تا پایان سال ۹۴ تدوین می‌شود و بلافاصله به مرحله عملیاتی می‌رسد زیرا تخصیص اعتبارات با برنامه‌های هیئت کونگ فو نسبت مستقیم دارد و نمی‌خواهیم در این زمینه از هیئت‌های ورزشی دیگر عقب بمانیم.

کد خبر 2899495

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha