به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازخبرگزاري فرانسه،" احمد ابو الغيط" درمراسم افتتاحيه همايش پيرامون امنيت وديپلماسي در خاورميانه در قاهره با بيان اين مطلب افزود : ما شروع گوشه هايي ازيك حمله و برخورد بين جهان غرب و اسلام را مي بينيم .
وزيرامورخارجه مصر گفت: تصور مي كنم اين حمله عواقب و پيامدهايي را به همراه دارد كه نمي تواند براي انسانيت و يا براي آينده روابط بين المللي مفيد واقع شود .
ابوالغيط اقدام تمام كساني را كه به گفتگوي همسو و صلح و تفاهم و همزيستي مشترك براي سيطره بر موضع ونيز تلاش براي جلوگيري از كشيده شدن به چنين درگيريها و پيامدهاي آن اطمينان دارند مهم و ضروري دانست.
وزير امورخارجه مصر با تاكيد براينكه آزادي به معناي توهين و اهانت كردن به ديگران نيست ياد آورشد:ما نبايد از همديگر سبقت بگيريم هرچند كه ما اخيرا شاهد برخي شيوها و رفتارهايي همچون ايستادن در برابر اين حملات از سوي اروپايي ها ونيزتوجيه آن تحت عنوان آزادي بيان و عقيده بوده ايم .
پس از انتشار كاريكاتور اهانت آميز از سوي روزنامه هاي اروپايي و برانگيخته شدن خشم و نفرت مسلمانان، غير مسلمانان همپاي مسلمانان اعتراضهاي خود را اعلام و تظاهرات كردند و عملكرد روزنامه هاي غربي را زير سؤال بردند.
نظر شما