به گزارش خبرنگار مهر، سیدضیا هاشمی ظهر امروز چهارشنبه در اختتامیه سی امین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان كه در تالار مولوی دانشگاه كردستان برگزار شد، با بیان اینكه قرآن كتاب هدایت است، گفت: انس بیشتر با قرآن كریم موجب هدایت بهتر و دقیق تر انسان در زندگی می شود.
وی عنوان كرد: در صورتی كه اصحاب قرآن در مسیر زندگی خود نسبت به دیگران پیشگام تر نباشند و راه هدایت را بهتر از سایرین پیدا نكنند یا حامل قرآن نیستند یا تفسیر درستی از آیات كلام الله نداشتند.
وی اظهارداشت: اصحاب قرآن در تمامی عرصه ها باید موفق ترین و بهترین ترین باشند تا موجب ترغیب و تشویق دیگران هم به مراجعه و مطالعه قرآن شوند.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان كرد: كسانی كه با قرآن مانوس می شوند چالش های زندگی خود را باید با قرآن حل و فصل كنند.
هاشمی افزود: قرائت، تحقیق و به كارگیری فناوری های نو در حوزه قرآن برای بهره گیری از آیات نورانی كلام الهی كفایت نمی كند و این موارد تنها مقدمه ای برای استفاده از این كتاب جامع است.
وی با اشاره به اینكه قرآن كتاب زندگی است و نباید به ظواهر آن تنها اكتفا كرد، اظهارداشت: شرط سپاسگذاری و قدرشناسی این بركت الهی این است كه افق های متعالی را در حوزه قرآنی مدنظر قرار دهیم.
وی ادامه داد: افرادی كه با قرآن مانوس اند دارای جهان بینی و رویكرد متفاوت تری در زندگی هستند.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مایه تاثر وناراحتی است كه نسل جوان و دانشجوی جامعه ما كه جزو اقشار پیشرو محسوب می شوند در مسیر زندگی خود دچار سرگشتی شوند.
هاشمی اظهارداشت: در دانشگاه های ما باید نشاط معنوی و روحانی در كنار نشاط مادی و جهانی حاصل شود.
وی زندگی قرآنی را زندگی استوار، پرنشاط، عقلانی، متعادل ذكر كرد و اظهارداشت: دانشجویانی كه با قرآن مانوس اند توفقیات الهی در زندگی آنها ساری و جاری است.
نظر شما