به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر رضا راعی در جلسه ستاد همکاریهای بین المللی این سازمان با بیان اینکه حوزه بین المللی این سازمان نیازمند معرفی و ارائه به دنیاست، افزود: نشستهای سالانه سفرا و رایزن های فرهنگی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران یکی از بهترین فرصتهای معرفی بخش های بیمه، درمان، سرمایه گذاری و گردشگری سازمان است.
وی تصریح کرد: همفکری و تعامل با رایزن های بازرگانی سفارتخانه های کشورهای مختلف در تهران نیز باید در دستور کار قرار گیرد.
راعی اظهار داشت: سطح همکاری و تعامل سازمان تأمین اجتماعی با کشورهای مختلف را بر اساس ویژگی های اقتصادی هر منطقه شناسایی و تعریف کنیم.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی در کشورهای مختلف جهان آمادگی خود را برای همکاری با سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرده است، افزود: بسترهای همکاری فراهم است و باید با کار کارشناسی بهترین گزینه ها را انتخاب کرد.
قائم مقام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، فضای اقتصادی کشور را نیازمند تزریق خون جدید دانست و گفت:ایجاد سرمایه گذاری های جدید در کشور ضروری است تا موجب رونق اقتصادی شود.
راعی تأکید کرد: سازمان تأمین اجتماعی با تقویت فعالیت های سرمایه گذاری و ورود به اقتصاد بین الملل می تواند در اقتصاد کشور تأثیرگذار باشد.
وی افزود: توریسم سلامت یکی از حوزه های سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی است که می توان با بهره برداری مطلوب از این امکانات، از این بخش منتفع شد.
نظر شما