پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ شهریور ۱۳۹۴، ۱۵:۳۰

معاون دفتر مشاوره و امور روان شناختی سازمان بهزیستی:

افزایش نظارت بر مراکز مشاوره پیش از ازدواج در دستور کار است

افزایش نظارت بر مراکز مشاوره پیش از ازدواج در دستور کار است

اصفهان - معاون دفتر مشاوره و امور روان شناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: افزایش نظارت بر فعالیت مراکز مشاوره پیش از ازدواج و ارتقای سطح آموزش مربیان این مراکز در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میرمحمد صادقی پیش از ظهر شنبه در نشست تخصصی کارشناسان مسئول آموزش پیش از ازدواج و آموزش زندگی خانواده بهزیستی سراسر کشور که در هتل پنجره اصفهان برگزار شد با اشاره به اینکه ارتقای سلامت روان در جامعه مورد تاکید مسئولان سازمان بهزیستی کشور است، اظهار داشت: از این رو برنامه‌های متعددی توسط معاونت پیشگیری در سال‌های اخیر اجرا شده است که از آن جمله می‌توان به آموزش مهارت‌های زندگی در مدارس، موضوع سبک زندگی و مهارت زندگی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه آموزش پیش از ازدواج یکی از اصلی‌ترین اهداف و برنامه‌های تعریف شده از سوی معاونت پیشگیری سازمان بهزیستی کشور است، افزود: این فعالیت از سال ۱۳۸۱ کلید خورد و هم‌اکنون آموزش پیش از ازدواج به عنوان یک دستور کار ملی محسوب شده و روند کار به گونه‌ای است که موضوعات پیشگیرانه در جامعه طراحی و برنامه‌ریزی می‌شود.

معاون دفتر مشاوره و امور روانشناختی بهزیستی کشور با بیان اینکه به دنبال افزایش نظارت، ارتقا و آموزش به مراکز مشاوره و آموزش مشاورین هستیم و اقدامات گسترده‌ای در این زمینه انجام داده‌ایم، گفت: از جمله این اقدامات می‌توان به آموزش مشاوران در حوزه ازدواج و خانواده، تالیف کتب آموزشی درسی در این زمینه و تدوین آموزش پیش از ازدواج و یادگیری مهارت‌های زندگی در مقطع دبیرستان، ایجاد مدرسه دوستداران زندگی و ارائه آموزش‌های پیشگیرانه به منظور ارتقای سلامت روان در جامعه اشاره کرد.

 وی همچنین بر تعامل و همکاری برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی به منظور عدم تداخل طرح ها و اجرای بهینه و اثر بخش برنامه‌های در دست اجرا در استان و کشور تاکید داشت و افزود: در این راستا تهیه بسته‌های آموزشی با همکاری حوزه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اصفهان به منظور افرایش ضریب نفوذ آموزش در جامعه نیز در دستور کار است.

کد خبر 2904188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha