پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ شهریور ۱۳۹۴، ۱۴:۴۳

آیت الله نوری همدانی در باکو:

دنباله روی از اندیشه های غربی جوامع اسلامی را دچار مشکل می‌کند

دنباله روی از اندیشه های غربی جوامع اسلامی را دچار مشکل می‌کند

آیت الله نوری همدانی دنباله روی از اندیشه ها و تمدن غربی را برای جوامع اسلامی مشکل آفرین توصیف کرده و گفت: بسیاری از مشکلات اقتصادی جوامع اسلامی نشأت گرفته از انحراف از دستورات اسلام است.

به گزارش خبرگزاری مهر،  جمعی از فعالان دینی و دانش‌آموختگان حوزوی و دانشگاهی کشور جمهوری آذربایجان ظهر دیروز با آیت الله العظمی نوری همدانی، در دفتر مقام معظم رهبری در باکو دیدار و گفت‌وگو کردند.

 آیت الله العظمی نوری همدانی در سخنانی ضمن پاسخ به سؤالات دینی حاضران اظهار داشت: مرحوم علامه طباطبایی، صاحب تفسیر المیزان فرمودند؛ خداوند متعال در قرآن دو گناه را بسیار بزرگ برشمرده و آن‌ها را نهی کرده است، یکی اقتصادی مربوط به ربا و دیگری سیاسی با عنوان سلطه‌پذیری از سوی جامعه اسلامی است.

وی با بیان این‌که بسیاری از مشکلات اقتصادی جوامع اسلامی نشأت گرفته از انحراف از دستورات اقتصادی آموزه های قرآنی و اسلامی است، خاطرنشان کردند: پدیده شوم ربا که از غرب وارد جوامع اسلامی شده است، هر جامعه و ملتی را ویران می کند، نتیجه ربا جز ایجاد اختلاف طبقاتی در جامعه نیست.

وی با اشاره به این‌که بانکداری اسلامی باید به معنای حقیقی آن در جامعه پیاده شود، بیان داشت: اگر سپرده‌های مردم در بانک‌ها برای کار و تولید صرف نشود، نه تنها سود واریزی به حساب مردم اشکال شرعی دارد، بلکه موجب فساد اقتصادی در جامعه می شود.

 آیت الله العظمی نوری همدانی با اشاره به جنبش ۹۹ درصدی وال‌استریت در غرب گفت: این جنبش که علیه یک درصد مرفهین بی‌درد آغاز شد، نتیجه بانکداری غیراسلامی در غرب است، نباید سیستم بانکی اروپا و آمریکا که بر پایه نظام سرمایه‌داری غرب بنیان نهاده شده است، در کشورهای اسلامی پیاده شود؛ چراکه پیروی از اندیشه های غربی جوامع اسلامی را دچار مشکلات عدیده ای می کند.

ویدر بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که مسلمان حقیقی و شیعه اهل بیت عصمت و طهارت(ع) هیچ‌گاه سلطه مستکبران و مستبدان را نمی‌پذیرد، افزود: ما همه در مکتب حضرت سیدالشهدا(ع) درس آزادگی و مبارزه با ظلم و استبداد آموخته‌ایم و هیچ‌گاه زیر سلطه مستکبران نمی رویم.

وی با بیان این‌که مردم جمهوری آذربایجان همچون ملت ایران محب اهل بیت عصمت و طهارت هستند، گفت: مردم انقلابی ایران با پیروزی انقلاب اسلامی از یوغ مستکبران و نظام ستمشاهی رهایی یافت و تمام آموزه های قرآنی و ائمه اطهار را در جامعه پیاده کرده‌اند.

 در پایان این دیدار فعالان سیاسی حزب اسلامی جمهوری آذربایجان خواستار آزادی زندانیان مربوط به حجاب در این کشور شدند.

کد خبر 2905038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha