پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ شهریور ۱۳۹۴، ۱۶:۵۷

عضو شورای اسلامی شیراز:

مدیران فارس از به کارگیری افراد دین ستیز پرهیز کنند

مدیران فارس از به کارگیری افراد دین ستیز پرهیز کنند

شیراز- عضو شورای اسلامی شیراز گفت: مدیران فارس در به کارگیری اشخاصی که با رفتار خود موجبات دین ستیزی را فراهم می کنند، دقت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا محمدیان عصر دوشنبه در جلسه علنی شورای شهر شیراز، گفت: در جمهوری اسلامی، اشخاصی که در عمل با اصل دین مداری، مسجد محوری و اهل بیت زاویه دارند و به بهانه های مختلف کارشکنی می کنند، نباید به هیچ عنوان صاحب مسئولیت باشند.

وی بیان کرد: با توجه به وضع رکود در عرصه ساخت و ساز، شهردار شیراز باید هر چه سریع تر با تشکیل اتاق فکر افراد دارای تجربه، به فکر تبیین و برنامه ریزی راهکارهای مختلف جذب سرمایه برای رشد و توسعه شهر باشد.

عضو شورای اسلامی شیراز افزود: در دنیای امروز روش های مختلف مدیریت هزینه ها، مدیریت و برنامه ریزی برای سرمایه های اندک، و دیگر موارد مدنظر است و حتما می بایست در شهرداری شیراز هم تحولاتی در این زمینه ها انجام شود.

محمدیان اظهار داشت: دولت باید با برنامه ریزی و تقویت تولید ملی و توسعه زیرساخت های اساسی خصوصا در بخش هایی که به شکل هدفمند باعث تقویت سرمایه های بالقوه در کشور شود، موجبات ایجاد اشتغال را فراهم کنند.

وی گفت: وزیر صنعت و معدن به جای توهین به مردم و حمایت از تولیدات بی کیفیت و گران قیمت باید در راستای سیاست های مذکور خصوصا در تقویت صنعت و معدن و جذب سرمایه گذار به منظور پالایش مواد معدنی کشور و دیگر صنایع مرتبط قدم بردارد.

عضو شورای اسلامی شیراز با بیان اینکه متاسفانه مواد معدنی کشور به شکل خام صادر و بعد محصولات آن با قیمت چند برابر وارد کشور می شود، گفت: در بخش معدن باید از ظرفیت بخش خصوصی استفاده و از خام فروشی جلوگیری شود.

کد خبر 2908101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha