به گزارش خبرنگار مهر، بازی رایانهای «جنون سیاه» توانست در پنجمین جشنواره بازیهای رایانهای نظر داوران را جلب کند و امتیاز بالایی را به خود اختصاص دهد. تا آنجا که این بازی غزال زرین دستاورد «داستانبازی» و غزال زرین ژانر اکشن ماجرایی را از آن خود کرد. از ویژگی های مهم این بازی، میتوان به پرداخت قوی داستانی، تنوع محیط های بازی، سلاحهای در اختیار کاربر و دشمنانی که کاربر با آن روبه رو می شود اشاره کرد.
«جنون سیاه»، ماجرای سرگرد جوانی به نام سام را روایت می کند که در تلاش برای نابودی مجموعه ای شیطانی است که قصد دارد کنترل ذهن تمامی مردم جهان را به دست آورد و آنها را تبدیل به موجوداتی اهریمنی و فرمانبردار خود کند.
هادی جعفری منفرد، مدیر پروژه تولید بازی رایانهای «جنون سیاه» در گفتگو با خبرنگار مهر از هزینهای بالغ بر ۴۰۰ میلیون تومان برای تولید این بازی خبر داد و گفت:من برای ساخت بازی «جنون سیاه» ناچار به فروش خودروی خود و پدرم شدم و همه اندوخته زندگی خود را هزینه کردم چون میخواستم یک بازی باکیفیت تولید کنم.
او در پاسخ به اینکه اگر این بازی، در خوشبینانهترین حالت، ۱۰۰ هزار نسخه بفروشد آیا هزینه و سرمایه شما بازمیگردد گفت: این درد مشترک همه بازیسازان است. آنها برای اینکه کمتر هزینه کنند باید کیفیت کار را پایین بیاورند اما برای اینکه توان رقابت با بازیهای خارجی را داشته باشند باید به کیفیت کار فکر کنند. وقتی قرار است یک بازی خوب ارائه دهی باید هزینه کنی و در بسیاری موارد این بازگشت سرمایه، به کندی و دشواری اتفاق میافتد.
جعفری منفرد، وجود بازیهای خارجی به قیمت ارزان در بازار را یکی دیگر از مسایلی دانست که موجب میشود بازیسازان به مشکل برخورند و دغدغه بازگشت سرمایه خود را داشته باشند و گفت: وقتی بازیهای روز خارجی که دهها میلیون دلار برای ساخت و تبلیعشان هزینه شده، تنها به قیمت ۳۰۰۰ تومان در اختیار کاربر ایرانی قرار میگیرد و هیچ نظارتی هم بر این ماجرا وجود ندارد معلوم است که عرصه بر بازیسازان داخلی تنگ میشود و در این شرایط بازیسازی، دیوانگی است اما همین دیوانگان هستند که دنیا را زیبا میکنند.
مدیر شرکت فنآوران توسن گام، گفتههای خود را با این پرسش از وزیر فرهنگ و ارشاد ادامه داد: وقتی سهم سازمان سینمایی ۱۳۰ میلیارد تومان است چرا هیچ چیز در اختیار بازیسازان و بنیاد ملی بازیهای رایانهای قرار نمیگیرد؟ ما به وزیر نامه نوشتیم و گفتیم وضعیت بازیسازان بحرانی است اما هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده در حالی که ما نیاز به طرحهای فوری داریم.
جعفری منفرد به نقش مهم تبلیغات اشاره و بیان کرد: بازیهای رایانهای نیاز به معرفی و تبلیغ دارند و ما هزینه لازم برای این کار را نداریم. چه اشکالی دارد صدا و سیما، نه در ساعت مرده که یک زمان خوب و پربیننده را به تبلیغ بازی اختصاص دهند یا شهرداری، چند بیلبورد از بیلبوردهای شهری را به این قضیه اختصاص دهد.
نظر شما