پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۱:۴۱

نماینده پارلمان افغانستان در گفتگو با مهر:

مسائل امنیتی و اقتصادی از سوی پارلمان افغانستان جدی‌تر دنبال شود

مسائل امنیتی و اقتصادی از سوی پارلمان افغانستان جدی‌تر دنبال شود

نماینده پارلمان افغانستان گفت: با وجود مشکلات فراوان امنیتی و اقتصادی امیدواریم هرچه سریعتر چالش های موجود را برطرف کرده و تصمیمات خوبی اتخاذ کنیم.

محمد هاشم نماینده مردم فاریاب در پارلمان افغانستان در گفتگو با خبرنگار مهر در کابل گفت: امیدواریم بتوانیم پس از شروع کار مجدد پارلمان و آمدن نمایندگان از تعطیلات تابستانی، روی مسائل امنیتی و مشکلات اقتصادی کار کنیم و تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شود.

وی گفت: با وجود مشکلات فراوان امیدواریم بتوانیم با چالش ها مقابله کنیم و پروژه های نیمه کاره سال های گذشته را مجددا راه اندازی کنیم.

نماینده مردم فاریاب اظهار داشت: متاسفانه در سال گذشته به علت افزایش ناامنی ها پروژه های اقتصادی عملیاتی نشد و ارزش پول افغانستان کمی پایین آمد. اما روی مسائل اقتصادی کار می کنیم تا قوانین مد نظر اجرایی شود و مشکلات برطرف گردد.

این نماینده پارلمان افغانستان افزود: مشکلاتی که در دولت سابق وجود داشت در این دولت نیز دیده می شود و وعده های رهبران دولت وحدت ملی برای کارهای زیربنایی و ایجاد اشتغال و نابودی فساد عملی نشده است.

وی عنوان کرد: البته گام های مقدماتی برای مبارزه با فساد مانند بررسی پرونده «کابل بانک» شروع شده است اما امیدواریم اصلاحات گمرکی و قراردادهای اقتصادی نیز مورد بررسی قرار گیرد تا با ایجاد شفافیت اعتماد مردم برگردد.

نماینده مردم فاریاب در پارلمان افغانستان گفت: تا زمانی که در بخش های ترانزیت و زراعت و دیگر مسائل زیربنایی کشور کارهای جدی صورت نگیرد لزوم کمک ها جامعه جهانی احساس می شود.

کد خبر 2909540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha