به گزارش خبرنگار مهر، شریفه حق شناس پیش از ظهر امروز سه شنبه در چهارمین نشست منطقهای و کارگاه آموزشی تخصصی سازمان های مردم نهاد و دستگاه های مرتبط با امور زنان و خانواده که در محل سالن شهدای دولت استانداری و با حضور سازمان های مردم نهاد استان های غربی برگزار شد، اظهار داشت: مجموعا 210 نفر از 210 سمن در این نشست حضور دارند و در 7 کارگاه آموزشی شرکت می کنند.
مدیر کل امور بانوان استانداری کرمانشاه با بیان اینکه در دولت فعلی سهم زنان در توسعه اجتماعی و امور بیشتر دیده می شود، گفت: نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه کشور نقشی تاثیر گذار است و در توسعه کیفی و کمی دولت یازدهم هم به خوبی دیده شده است.
به گفته حق شناس استانداری کرمانشاه از ظرفیت و توان علمی سازمان های مردم نهاد حمایت می کند.
وی تصریح کرد: سازمان های مردم نهاد می توانند بازویی قدرتمند برای پیشبرد امور دولتی و خصوصی باشند.
حق شناس در ادامه گفت: این نشست با حضور سازمان های مردم نهاد و دستگاه های مرتبط با امور بانوان و خانواده غرب کشور از ۱۷ تا ۱۹ شهریور ماه در کرمانشاه برگزار می شود.
مدیر کل امور بانوان استانداری کرمانشاه گفت: حمایت از سازمان های مردم نهاد، ایجاد انسجام میان آنان به ویژه در حوزه زنان، تقویت همکاری های تخصصی و شبکه ای سازمان های مردم نهاد و دستگاه های اجرای حوزه زنان و خانواده استان های ایلام، کردستان، لرستان و همدان از جمله مهمترین اهداف برگزاری این نشست منطقه ای است.
نظر شما