پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ بهمن ۱۳۸۴، ۱۴:۵۰

رئيس مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت:

احتمال ابتلا به سل در مبتلايان به ايدز 800 برابر افراد سالم است

هم اكنون در بسياري از كشورهاي دنيا به ويژه كشورهاي همسايه ايران موارد ابتلا به بيماري سل بيش از 400 مورد در هر 100 هزار نفر جمعيت رسيده كه اين ميزان در كشور 15 تا 16 نفر به ازاي هر 100 هزار نفر جمعيت است.

به گزارش خبرگزاري مهر ، رئيس مركز مديريت بيماريهاي وزارت بهداشت در همايش كنترل سل و ايدز در زاهدان افزود: 70 تا 80 درصد از بيماران مسلول دنيا در آسيا و به ويژه كشورهايي كه ارتباط فرهنيگ و جغرافيايي نزديكي با ايران دارند نظير افغانستان، هندوستان و آسياي ميانه زندگي مي كنند.

دكتر محمد مهدي گويا با بيان اينكه گسترش عفونت HIV و ايدز از مهمترين علت افزايش تعداد مبتلايان به سل است، ادامه داد: عامل بيماري سل در بدن تعداد بسياري از افراد وارد شده است اما علائم آشكار بيماري و ابتلا به سل در اين افراد ناقل سالم به ايجاد شرايط مساعد نظير سوء تغذيه، فقر و ضعف سيستم ايمني ايدز است.

وي با بيان اينكه با توجه به اينكه آلودگي به HIV و بيماري ايدز يكي از مهمترين علتهاي ضعف سيستم ايمني بدن است، افزود: آمار نشان مي دهد كه احتمال ابتلا به سل در افراد آلوده به ايدز 800 برابر افراد سالم است.

گويا با اشاره به اينكه 30 درصد مرگ و مير بيماران مبتلا به ايدز در كشورهاي در حال توسعه كه ايران نيز جز آن محسوب مي شود به علت ابتلا به سل است ، گفت: درمان هر بيمار مبتلا به سل كه رايگان است نزديك به 100 هزار تومان براي دولت هزينه دارد.

رئيس مركز مديريت بيماري هاي وزارت بهداشت افزود: هم اكنون فقط يك مركز فوق تخصصي سل و بيماريهاي ريوي مسيح دانشوري از امكانات درمان بيماران مبتلا به سل مقاوم به درمان وجود دارد كه درمان هر بيمار مبتلا به سل مقاوم بيش  از 250 ميليون تومان هزينه تحميل مي كند.

 

 

کد خبر 290981

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha