۱۸ شهریور ۱۳۹۴، ۱۵:۲۱

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان:

صنایع متالوژی گردش مالی گلستان را افزایش می دهند

صنایع متالوژی گردش مالی گلستان را افزایش می دهند

گرگان - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان از نقش صنایع متالوژی در افزایش گردش مالی در استان سخن گفت.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینقلی قوانلو ظهر چهارشنبه در همایش نقش استقرار صنایع متالوژی در توسعه استان گلستان ابتدا به تاریخچه صنعت متالوژی در استان اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته که بحث بحران آب در کشور به وجود آمد، سازمان صنعت، معدن و تجارت موظف شد برای انتقال آب خلیج فارس و دریای خزر برنامه ریزی لازم را انجام دهد.

قوانلو افزود: به علت ظرفیت های شمال کشور، راه اندازی بخشی از صنایع متالوژی در گلستان را مطرح کردیم که در ابتدا با مخالفت هایی مواجه شد.

وی یادآور شد: نام «گلستان» موجب شده بود مسئولان وقت در واگذاری بخشی از این صنایع به استان مخالفت کنند درحالی که اعلام می کردیم، دو سوم گلستان مانند استان های کویری کشور است.

وی تصریح کرد: در هرصورت قرار شد، شرق استان به عنوان یکی از مناطقی که ظرفیت این صنایع را دارد معرفی شود و از زمانی که بنده مسئولیت استان را پذیرفتم، سازمان این موضوع را پررنگ تر در نظر گرفته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان با بیان اینکه صنایع متالوژی سرمایه گذاری بالایی دارند گفت: صنایع تبدیلی به خاطر بحران خشکسالی استان تحت فشار هستند و به عنوان نمونه تولید شیر بسیار کاهش یافته است.

قوانلو از راه اندازی کارخانه فولاد در استان خبر داد و اظهار کرد: به علت تحت فشار بودن صنایع تبدیلی، صنعت فولاد را مطرح کردیم و قرار شده برای تامین مواد اولیه از کشور قزاقستان کمک بگیریم.

وی تصریح کرد: شهرک متالوژی مهم ترین عامل در پذیرش منطقه آزاد اینچه برون از سوی رئیس جمهور و آقای ترکان بوده است.

وی به نقاظ ضعف مناطق آزاد اشاره و بیان کرد: مناطق آزاد درگاهی برای واردات به کشور ما شده و به تولید داخلی آسیب رسانده است درحالی که ما قصد نداریم از آن به عنوان درگاه واردات استفاده کنیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: شهرک متالوژی را با استفاده از مواد معدنی قزاقستان و شرکت پتروپالایش را برای فرآوری و صادرات مواد خام مطرح کرده ایم.

حسینقلی قوانلو بیان کرد: در شهرک متالوژی، جواز تاسیس کارخانه فولاد صادر شده و در حال مطالعات زیست محیطی هستیم و فعالیت اجرایی اولین کارخانه متالوژی در حال آغاز شدن است.

قوانلو با تاکید بر ایجاد رویکرد صنعتی در استان گفت: گلستان در بخش کشاورزی قطب کشور بوده و اکنون ابعاد توسعه به چهار بخش صنعت، کشاورزی، گردشگری و تجارت خارجی تقسیم شده است.

وی به نقش متالوژی در توسعه استان اشاره و بیان کرد: برای هر متالوژی دو میلیون تنی، دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری نیاز است.

وی افزود: گردش نقدینگی در استان بین هفت تا ۹ هزار میلیارد تومان است و دو میلیون تن فولاد به تنهایی می تواند هشت هزار میلیارد تومان گردش مالی در استان داشته باشد.

کد خبر 2911773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha