پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ شهریور ۱۳۹۴، ۱۰:۰۷

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان:

سرانه مطالعه در کردستان پایین است

سرانه مطالعه در کردستان پایین است

سنندج - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان گفت: با توجه به آمار موجود سرانه مطالعه در کردستان پایین است و باید برای ارتقاء آن برنامه ریزی بهتری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام نصراللهی زاده شامگاه چهارشنبه در جلسه انجمن کتابخانه های استان کردستان اظهار داشت: متاسفانه به دلیل عدم برنامه ریزی و ایجاد بسترهای لازم  در حال حاضر سرانه مطالعه کتابخوانی بسیار پایین است.

وی افزود: باید بسترهای لازم برای جذب آحاد جامعه به خصوص جوانان به امر کتاب و کتابخوانی در استان فرهنگی کردستان فراهم کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان بیان کرد: باید در حوزه سرانه مطالعه تحلیل جدی صورت گیرد و با برنامه ریزی مناسب راهکارهای لازم نیز در راستای ارتقاء این مهم ارائه شود.

نصراللهی زاده یادآور شد: در حوزه مطالعه و تشویق فرهنگ کتابخوانی باید کارهای فرهنگی انجام شود و سازمان برنامه ریزی آمادگی همگاری های لازم را در این راستا با کتابخانه ها دارد.

در ادامه این جلسه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان ادامه داد: کتابخانه های عمومی جزی از پیکره ارشاد هستند و تقویت این حوزه توسعه فرهنگ را به دنبال دارد.

حجت الاسلام رحیم جعفری گفت: ایجاد کتابخانه و افزایش تعداد منابع موجود می تواند در تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی تاثیر بگذارد اما تا وقتی که کتابخوانی در استان نباشد تاثیر چندانی را ندارد.

وی اظهار داشت: توجه به کودکان و نوجوانان در امر توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی با توجه به تاثیر پذیری آنها ضروری است.

در این جلسه همچنین معاون پرورشی و فرهنگی مدیرکل آموزش و پرورش افزود: کسب رتبه نخست تهیه و تدوین نشریه الکترونیک توسط دو دانش آموز کردستانی گامی موثر در راستای الکترونیکی کردن مطالعه است.

حجت الله نریمانی بیان کرد: آموزش و پرورش  در بحث کتابخوانی در بین دانش آموزان در سال تحصیلی جاری برنامه های ویژه ای دارد و انتظار می رود با اجرای آنها سرانه مطالعه کتابخوانی در استان اندگی ارتقاء داده شود.

کد خبر 2912194

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha